Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Στο μικροσκόπιο» το φαγητό του – Φόβοι για τυχόν δολοφονία;

Η Nuray Babacan, μία από τους προσωπικούς γιατρούς του ισχυρού άνδρα της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποκάλυψε στον τουρκικό Τύπο ότι το φαγητό αλλά και ό,τι πίνει ο Τούρκος πρόεδρος υποβάλλονται πρώτα σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας.

Σύμφωνα με την γιατρό στην κουζίνα του «Λευκού Παλατιού» του Ερντογάν εργάζεται πενταμελής ομάδα, η οποία για δεκατέσσερις ώρες καθημερινά αναλύει το φαγητό του προέδρου Ερντογάν.

Εκτός από την γιατρό Babacan και ο Cevdet Erdöl, ένας επίσης από τους προσωπικούς γιατρούς του Τούρκου προέδρου, δήλωσε ότι δείγματα από το φαγητό του προέδρου αναλύονται καθημερινά στο προεδρικό μέγαρο ενώ το ίδιο συμβαίνει και στα ταξίδια του Ερντογάν, τόσο εντός Τουρκίας, όσο και στα ταξίδια του στο εξωτερικό.

Ο Cevdet Erdöl αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα δημιουργηθεί εργαστήριο ανάλυσης των τροφίμων και των ποτών που καταναλώνει ο Τούρκος πρόεδρος εντός του πολυτελούς προεδρικού μεγάρου και παράλληλα, ανέφερε ότι δείγματα από το φαγητό του προέδρου αποστέλλονται σε ειδικά εργαστήρια σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει εντοπιστεί κάτι ύποπτο.

Ο γιατρός Erdöl τόνισε πως: «ό,τι τρώει και ό,τι πίνει ο πρόεδρος ελέγχεται για ακτινοβολία, χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα και βακτήρια». Ο ίδιος πρόσθεσε, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, ότι οι δολοφονίες προσωπικοτήτων δεν διεξάγονται πια με σφαίρες αλλά το φαγητό χρησιμοποιείται ευρέως γι’ αυτό τον σκοπό. Ο γιατρός συμπλήρωσε ότι τα υλικά για την παρασκευή του φαγητού του Τούρκου προέδρου ελέγχονται με ιδιαίτερη προσοχή και αγοράζονται μόνο από αξιόπιστες πηγές.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *