Εξιχνίασαν έγκλημα στις Αχαρνές οι Αρχές

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του

Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 31χρονου προχώρησαν οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στον εντοπισμό του δράστη που διέπραξε φόνο στις…

24 Σεπτεμβρίου στις Αχαρνές και συγκεκριμένα συνέλαβαν έναν 30χρονο, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια έθαψε τη σορό σε οικόπεδο κοντά στο σπίτι του.

Συνέλαβαν ακόμη έναν 35χρονο αστυνομικό για υπόθαλψη εγκληματία και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διέταξε ΕΔΕ για τη διερεύνηση της εμπλοκής του αστυνομικού.

Ο 30χρονος, όπως αναφέρει η αστυνομία, ομολόγησε την πράξη του.

Για το θύμα είχε δηλωθεί, στις 27 Σεπτεμβρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Μελισσίων, εξαφάνιση, από τον αδελφό του, ο οποίος ανέφερε ότι στις 24 του μήνα το θύμα είχε αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του, από την οικία που διαμένουν στα Μελίσσια, χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Το αυτοκίνητο είχε βρεθεί το πρωί της 27ης στις Αχαρνές, έχοντας όμως υποστεί αλλαγή του χρώματος, αντικατάσταση των τροχών και μεταβολή των εξωτερικών του χαρακτηριστικών.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης είχε ραντεβού με το θύμα, στην οικία του στις Αχαρνές, προκειμένου να του παραδώσει χρηματικό ποσό, που του όφειλε από πώληση αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο συλληφθείς πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 31χρονο αλλοδαπό στο κεφάλι και τον σκότωσε. Στη συνέχεια τύλιξε με σεντόνια και κουβέρτες το πτώμα και το μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε οικόπεδο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, όπου το έθαψε.

Μετά την ομολογία του ο δράστης οδήγησε τους αστυνομικούς και τους υπέδειξε το σημείο της ταφής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *