Τελευταία Νέα

Ο άντρας που είχε σχέση με… δελφίνι – Η απίστευτη ιστορία του έγινε ντοκιμαντέρ (είκονες)

Ο 63χρονος σήμερα Malcolm Brenner έγινε θέμα ντοκιμαντέρ για την «σχέση» που ισχυρίζεται ότι είχε με ένα δελφίνι. Ο Αμερικανός εργάστηκε κατά το παρελθόν ως δημοσιογράφος, πλέον είναι συγγραφέας και, όπως αναφέρει το βιογραφικό του και ζωόφιλος.

Στο ντοκιμαντέρ, που ονομάζεται «Dolphin Lover», ο Brenner λέει ότι έκανε σχέση με το δελφίνι Dolly, όταν εκείνη τον… αποπλάνησε. Στο ταινιάκι των 15 λεπτών λέει: «Άρχισα να την τρίβω κατά μήκος της πλάτης της έως την ουρά της. Και καθώς την έτριβα, η Dolly άρχισε αργά να τυλίγεται γύρω μου».

Η «σχέση» έλαβε χώρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ σε ένα θαλάσσιο πάρκο το 1971, οπότε και ο Brenner εργαζόταν ως φωτογράφος και είχε πρόσβαση στη πισίνα με τα δελφίνια στο θαλάσσιο πάρκο, στη Σερεσότα της Φλόριντα.

Ο ίδιος μάλιστα έγραψε και το μυθιστόρημα «Wet Goddess», με θέμα τι άλλο, τα δελφίνια! «’Έγινα φίλος μαζί της, με τη Dolly, όταν κολυμπούσα μαζί της. Ήταν ιδιαίτερη. Στην αρχή την αποθάρρυνα, αλλά μετά από καιρό σκέφτηκα ότι αν ήταν μια πραγματική γυναίκα, θα έβρισκα δικαιολογίες;’. Βρισκόμασταν ερωτικά λίγο μετά το κλείσιμο του πάρκου…».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *