Φουλ… επίθεση από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει ήδη έντεκα μεταγραφές, αλλά θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμη, που δεν αποκλείεται να…

είναι πέντε ή έξι. Τα περισσότερα ερωτηματικά αφορούν στην επίθεση κι αυτό γιατί υπάρχουν αμφιβολίες για την ετοιμότητα των Ιβάν Μπρέτσεβιτς και Άλεξ Ντακόλ. Οι δύο παίκτες προέρχονται από σοβαρές επεμβάσεις σε γόνατο και ώμο αντίστοιχα, ενώ είναι αμφίβολο πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσουν. Ειδικά για τον Κροάτη υπάρχει ανησυχία, αφού το χειρουργείο που έκανε είναι σοβαρό και υπάρχουν φόβοι πως θα χάσει το μεγαλύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Σε περίπτωση που δεν συνεχίσει ο ένας ή και οι δύο βασικοί σέντερ φορ της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν, θα αποκτηθούν δύο ή τρεις παίκτες για τη θέση κι αυτό γιατί οι Αραβίδης και Τσεβάς που υπολογίζονται για τη θέση δεν… φτάνουν. Ο Ντάνκο Λάζοβιτς παραμένει ο μεγάλος στόχος, αλλά φαίνεται πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, καθώς οι απαιτήσεις του θεωρούνται υπερβολικές. Στην «Ένωση» έχουν αποφασίσει πως δεν θα μπουν σε διαδικασία παζαριών για κανέναν παίκτη και δεν θα αποκλίνουν (πολύ) από τις προτάσεις που οι ίδιοι θεωρούν πως ανταποκρίνονται στην αξία κάθε παίκτη. Το θέμα δεν έχει κλείσει αρνητικά, αλλά θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις ο 31χρονος άσος της Παρτιζάν για να προχωρήσει η υπόθεση.

Στη λίστα της ΑΕΚ παραμένουν δύο παλιόφιλοι, ο Ράφικ Τζεμπούρ και ο Ίσμαελ Μπλάνκο, αλλά δεν μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις αυτές αν δεν ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα πράξουν οι ίδιοι. Ο μεν Αλγερινός φορ έχει συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ και αν δεν το λύσει δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό, ενώ συνεχίζονται τα σενάρια πως είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην αγγλική ομάδα κι αν αυτό ισχύει τότε η μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει. Ο Αργεντινός αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λανούς, αλλά ακόμη δεν είναι οριστικό τίποτα.

Το βέβαιο είναι πως οι από ένας ως τρεις επιθετικοί που θα αποκτήσει η ΑΕΚ θα είναι παίκτες αξίας και ανάλογου βεληνεκούς με τους τρεις προαναφερθέντες.

Στο μεταξύ, φαίνεται πως η υπόθεση του Εντουάρντο Μπρίτο απασχολεί σοβαρά τους «κιτρινόμαυρους». Ο 32χρονος Βραζιλιάνος φημολογείται πως δύσκολα θα συνεχίσει στον Ατρόμητο και θεωρείται μια πολύ καλή λύση για τη θέση του αριστερού εξτρέμ ή εσωτερικού μέσου, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στα ελληνικά γήπεδα, ακόμη και στη δεύτερη κατηγορία.

Ανοικτές παραμένουν οι υποθέσεις των Κοροβέση και Κουρμπέλη για το αριστερό άκρο της άμυνας και τη θέση του στόπερ αντίστοιχα, με τον πρώτο να είναι πιο προσιτός στόχος.

Πηγή: sport-fm.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *