Τελευταία Νέα

Π.Σκουρλέτης: “Χάσαμε τρεις μήνες με την παρελκυστική τακτική των δανειστών – Δεν αποκλείεται προσφυγή στις κάλπες”

Υπέρ της προσφυγής στις κάλπες με εκλογές ή δημοψήφισμα τάσσεται ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στον Realfm 97.8 επεσήμανε ότι:
«Εγώ είμαι από αυτούς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να αποκλείεται η κάποιας μορφής προσφυγή στις κάλπες. Είτε αυτό είναι δημοψήφισμα είτε είναι εκλογές.

Αλλά επαναλαμβάνω ότι θα πρέπει να το εκτιμήσει κάποιος, αφού δούμε το αποτέλεσμα της συμφωνίας ή της μη συμφωνίας. Δεν μπορούμε εκ των προτέρων να το πούμε».

Στο ερώτημα αν έχουμε τα χρήματα να πληρώσουμε τη δόση στο ΔΝΤ αύριο, ο ίδιος απάντησε: «Είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Οικονομικών. Αλλά, εγώ θα προσπεράσω και θα σας πω κάτι άλλο: Τα δίνουμε τα λεφτά αύριο, συμφωνία θα έχουμε; Θα μπορούμε να δώσουμε μεθαύριο κάτι άλλο, μια άλλη μας υποχρέωση; Δεν μπορεί να γίνεται αυτό συνέχεια.

Χάσαμε τρεις μήνες με αυτήν την παρελκυστική τακτική των δανειστών. Ενδεχομένως, να ήταν ένα μέρος σχεδίου τους, εμείς να αποπληρώνουμε -και είναι παγκόσμιο φαινόμενο- από τον Αύγουστο, αυτή η χώρα, χωρίς να έχει δανειστεί ευρώ τσακιστό. Έχει αποπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και καταλαβαίνετε πως αυτό φτάνει τα όριά του κάποια στιγμή».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *