ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι ωραίος με τη ΔΕΗ ο Μυτιληναίος:

Αγοράζοντας φτηνά και πουλώντας ακριβά

Τροποποιώντας την άδεια του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, κατόπιν…
γνωμοδότησης της ΡΑΕ, ο Ομιλος Μυτιληναίου κατέστη συμπαραγωγός, κερδίζοντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τη διαφορά στις τιμές πώλησης ρεύματος προς τη ΔΕΗ και την αγορά ρεύματος από αυτήν για τις ανάγκες της βιομηχανικής του παραγωγής

Συνέντευξη Α. Αλαβάνος: Ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β» μιλάει για τη γεωπολιτική συγκυρία και την ουδετερότητα της Ελλάδας, για τις ευρωεκλογές με ένα ολοκληρωμένο εθνικό σχέδιο έναντι της Ε.Ε., αλλά και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που μπορεί να αναδείξουν το τοπικό δυναμικό, μια αντίσταση στην πραγματικότητα της τρόικας.
Συνέντευξη Β. Αλεξανδρής (νέος πρόεδρος του ΔΣΑ):«Μόνιμη επιτροπή προστασίας των δικαιωμάτων» –
Αναγκαίες η επανάκτηση της αυθεντικής φυσιογνωμίας του Δικηγορικού Συλλόγου και η ίδρυση επιτροπής που θα εξετάζει ζητήματα συνταγματικότητας.«Εχουμε πει ότι ο ΔΣΑ πρέπει να πάψει να συμπεριφέρεται φοβικά και με εσωστρέφεια. Πρέπει να γίνει ανοιχτός στους δικηγόρους και στην κοινωνία, δημιουργικός».
Ζευγάρια-όμηροι του Μνημονίου: Φαίνεται ότι την τελευταία τετραετία της κρίσης οι Έλληνες σταμάτησαν να παίρνουν τόσο εύκολα την απόφαση για διαζύγιο και να το ξανασκέφτονται. Η οικονομική κρίση έχει ήδη φτάσει στον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, την οικογένεια. Πολιτικοί αντί θρησκευτικών γάμων, παιδιά εκτός γάμου και μείωση των διαζυγίων. Όλα αποτέλεσμα της οικονομικής στενότητας…
Ψυχροπολεμικός άνεμος πνέει από τις Βρυξέλλες: Ενίσχυση της συνεργασίας με την Ουκρανία και πλήρη επανεξέταση αυτής με τη Ρωσία, ανακοίνωσε το ΝΑΤΟ μετά το χθεσινό συμβούλιο στις Βρυξέλλες κι ενώ λίγο αργότερα Μέρκελ και Πούτιν εξέταζαν, τηλεφωνικά, πιθανές προσπάθειες βελτίωσης της κατάστασης στην Ουκρανία.
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ: Γιατί δεν έχει τελειώσει η ουκρανική κρίση

ΠΗΓΗ Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *