Ο Χριστόφορος της καρδιάς μας και η μητέρα φαρμακοποιός που συγκλονίζει

Γεια σας συνάδελφοι της μαμάς μου!


Είμαι ο Χριστόφορος, είμαι 8 χρονών και λένε ότι είμαι παιδάκι με ειδικές ανάγκες. Λένε επίσης ότι δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου, αλλά θα σας πω ένα μυστικό : Καταλαβαίνω τα πάντα!!!…
Γι αυτό και ήθελα να σας πω μερικά πράγματα, αν και δε σας πολύσυμπαθώ, μια που η μαμά μου τον τελευταίο καιρό μιλάει περισσότερο μαζί σας, παρά μαζί μου και αυτό καθόλου δε μου αρέσει.

Λοιπόν, όταν γεννήθηκα,

…η μαμά μου δεν κουβάλησε στο νοσοκομείο αυτά που είχανε οι άλλες μαμάδες. Πήρε μαζί της τις συνταγές του ΙΚΑ, γιατί ήταν αρχές του μήνα. Έμεινα 9 μήνες μέσα στην εντατική και υπήρχαν μέρες που η μαμά μου δεν ερχόταν να με δει στο νοσοκομείο, γιατί λέει “είχε εφημερία”. Τότε ήμουν μικρός και θύμωνα, αλλά τώρα μεγάλωσα και καταλαβαίνω ότι η μαμά μου ήταν στη δουλειά, για να φροντίσει άλλα άρρωστα παιδάκια. Και δεν της θυμώνω πια.

Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά για το πόσο μου λείπει όταν φεύγει για τη δουλειά και πόσο τη χρειάζομαι όταν εγώ αρρωσταίνω, αλλά σήμερα δε σας γράφω γι αυτό. Θα σας τα πω μιαν άλλη φορά. Σήμερα, σας γράφω για να σας πω, ότι η μαμά μου πριν από λίγο μου εξήγησε ότι αύριο θα κατέβει στην Αθήνα. Στην αρχή θύμωσα, (ειδικά γιατί ήθελα να πάω μαζί της, αλλά δε με αφήνει. Κρίμα. Θα ήμουν ωραία μασκότ.)

Μου εξήγησε ότι θα κατέβει, για να μπορούν να συνεχίσουν τα άλλα παιδάκια να έχουν και τη Δευτέρα φαρμακείο να πάρουν τα φάρμακά τους.

Μου εξήγησε ότι αυτό είναι σημαντικό και τώρα που είμαι μεγάλο παιδί, δεν πρέπει να θυμώσω μαζί της.

Μου εξήγησε γιατί είναι στενοχωρεμένη τον τελευταίο καιρό (το είχα καταλάβει, παρά το γεγονός ότι δε βλέπω, άρα δεν μπορώ να δω τα κατακόκκινα μάτια της. Εγώ όμως ξέρω ότι τα βράδια κλαίει, τυφλός είμαι, όχι χαζός.)

Γι αυτό, συνάδελφοι της μαμάς μου, σας γράφω για να σας πω να μη βρείτε καμία δικαιολογία για να μην είστε αύριο το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Θέλω να είστε όλοι εκεί, για μένα και για όλα τα παιδιά της Ελλάδας.
Γιατί είμαι σίγουρος πια, τώρα που είμαι μεγάλο παιδί, ότι η δουλειά της μαμάς μου είναι σημαντική. Και θέλω να συνεχίσει να την κάνει.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ???????

farmakopoioi.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *