Τελευταία Νέα

Πέθανε, περιμένοντας ώρες στην ουρά μπροστά από το Προξενείου Αργυροκάστρου!!!

Τον εξόντωσε η γραφειοκρατία. “Γινήκαμε κουρέλι…”

Έλληνας της Αλβανίας καταγγέλλει ότι 84χρονος Βορειοηπειρώτης πέθανε (παλαιότερα, αλλά αποσιωπήθηκε το γεγονός), περιμένοντας στην ουρά μπροστά από το Προξενείο Αργυροκάστρου. Η γραφειοκρατία καλά κρατεί και στις διπλωματικές αρχές της Ελλάδας στο εξωτερικό. Με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία πολιτών, που οδηγεί σε κάποιες περιπτώσεις και στο θάνατο. Είναι, πραγματικά, τριτοκοσμική η εικόνα που εμφανίζεται πολύ συχνά στο….
Ελληνικό Προξενείο Αργυροκάστρου. Σε κείμενο του blog “Bορειοηπειρώτης”
έχει αναρτηθεί σχόλιο, που αναφέρει ότι ένας παππούς άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στο Προξενείο, ύστερα από πολύωρη καθυστέρηση. Να τι γράφει, μεταξύ άλλων: ” Ένας Έλληνας 84 χρόνων άφησε την τελευταία του πνοή στην ουρά στο Προξενείο. Το αποσιώπησαν όλοι. Έπρεπε ο θάνατός του να είχε γίνει σημαία αντίδρασης. Η ουρά αυτή είναι για τους φτωχούς Έλληνες Βορειοηπειερώτες. Τι να πεις γινήκαμε κουρέλι, μας αφαίρεσαν και την τελευταία σταγόνα υπομονής και αξιοπρέπειας….και δεν αντιδρούμε!!!”. Βέβαια, ο Έλληνας αυτός της Αλβανίας αφήνει διάφορα υπονοούμενα, που εμείς δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε, γι’ αυτό και δεν τα δημοσιεύουμε.
Η.Μ.

http://www.katoci.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΤΟ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ, ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ Κ.Λ.Π, ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT.

    ΤΗΝ ΕΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *