«Δούλεψέ το!» Έναρξη καμπάνιας για ενίσχυση της απασχόλησης των νέων από την ΟΝΝΕΔ

Εγκαινιάζουμε σήμερα την νέα καμπάνια της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας με θέμα την απασχόληση των νέων και κεντρικό σύνθημα: «Δούλεψέ το!»…

Η καμπάνια περιλαμβάνει μία σειρά από παρεμβάσεις, δράσεις και προτάσεις για την βελτίωση των όρων εισόδου των νέων στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, λαμβάνουμε την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση Διεθνούς Συνδιάσκεψης Νέων με θέμα «Κοινές Προκλήσεις των Νέων της Νοτίου Ευρώπης και της Μεσογείου» και σύνθημα, «Work on it, Europe!». 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 15.00 στο Αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζερβός», του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και θα  παρευρεθούν 10 αντιπροσωπείες από Κεντροδεξιές Οργανώσεις νεολαιών από τη Βουλγαρία, τη Γαλλία, την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κύπρο, το Λίβανο την Πορτογαλία και τη Ρουμανία.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπογραφεί Διακήρυξη μεταξύ των Οργανώσεων, για ανάληψη δράσεων από κοινού, ώστε να ενισχυθεί η απασχόληση στους νέους της Νοτίου Ευρώπης και της Μεσογείου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Οι εργασίες της Συνδιάσκεψης θα συνεχιστούν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, με συζήτηση στρογγυλής τραπέζης από την οποία θα προκύψουν πορίσματα κοινής αποδοχής.ο

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *