ΣΟΚ…!!! ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ….

Του Περικλή Αθανασόπουλου


Να μαζευτεί το ρευστό από την αγορά είναι ο στόχος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και να μην κυκλοφορεί ούτε ευρώ στις τσέπες των πολιτών.
Αυτό που μας έλεγαν κάποτε και νομίζαμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ , ότι δηλαδή δεν θα κυκλοφορεί ρευστό στην αγορά παρά μόνο πλαστικό χρήμα αρχίζει και γίνεται πραγματικότητα…
Οι επόμενοι στόχοι της Ν.Τ.Π. είναι:

Δέσμευση όλων των καταθέσεων με πιθανή αντικατάσταση απο ομόλογα πολύ μακράς διάρκειας        (είδη υπάρχει δεδομένο).
Υποχρέωση σύνδεσης με το taxis net κάθε Ελληνικής επιχείρησης, ώστε να παρακολουθείται κάθε συναλλαγή του πολίτη και ταυτόχρονα να αφαιρείται το ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό.


Την δημιουργία ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ-ΚΑΡΤΕΛΛΑΣ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΕΛΑΣ που θα τηρούνται στις τράπεζες σε απ, ευθείας σύνδεση με το taxis net, στις οποίες θα γίνεται τροφοδότηση άμεσα με την καταβολή του μισθού και θα εναπομένει το καθαρό ποσό στο λογαριασμό για καθημερινή χρήση.

Δέσμευση του ποσού που θα περισσεύει από τις καταβολές των μισθών, γιατί θα θεωρηθεί ότι αφού δεν χρησιμοποιήθηκε είναι περιττό.

Όλα τα παραπάνω θα έχουν σαν αποτέλεσμα να μην κυκλοφορεί ούτε ένα ευρώ στην αγορά και από την μία θα κυκλοφορεί μόνο πλαστικό χρήμα ενώ από την άλλη δεν θα μπορεί κανείς να νομιμοποιεί μαύρο χρήμα.

Αυτό έχει είδη αρχίσει να εφαρμόζεται και θα αρχίσει να επιβάλλεται αμέσως μετά τις ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

http://thoureios.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *