ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ

454 Τραπεζίτες και μέλη του ΤΧΣ σε ΒΙΑΙΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ έγινε δεκτό από ξένους 

Έγινε δεκτό το ΙΝΚΑ, ΕΣΤΩ μαζί με την ανάμνηση του :

“ανθ’ ημών Γουλιμής” [και οι αληθινές πολιτικές διαστάσεις της]

Είναι λυπηρό. Το ΙΝΚΑ είχε ζητήσει να δοθεί η αρμοδία εντολή στο ΣΔΟΕ να ελέγξει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ. Μας προέκυψε Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 – 10:05…

Αποτέλεσμα: Το ανάλαβαν οι ξένοι. : Οι «monitoring trustees», ήτοι Grant Thornton, Mazars και η KPMG, εντόπισαν σοβαρές παραλήψεις, λειτουργικά ελαττώματα και «γκρίζες» ζώνες σε αρκετούς τομείς. Οι αλλαγές στη λειτουργία των τραπεζών που απαιτούνται θα πρέπει να συμπεριληφθούν στα πλάνα αναδιάρθρωσης που θα καταθέσουν οι τράπεζες στο ΤΧΣ και στην τρόικα μέσα στον Ιούλιο.

Στην εν λόγω λίστα, περιλαμβάνονται όλες οι δανειοδοτήσεις που χορηγούνται σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με την τράπεζα ή που μπορούν να επηρεάσουν κατά κάποιον τρόπο τη λειτουργία της. Πρόκειται για τα δάνεια προς μέλη του διοικητικού συμβουλίου των τραπεζών, προς άλλα στελέχη της τράπεζας και, κυρίως, τα δάνεια που έχουν δοθεί σε κόμματα, πολιτικούς, επιχειρηματίες και μέσα ενημέρωσης.

Εκτός, όμως, από τις εμφανείς κατηγορίες δανειοληπτών που εντάσσονται στη λίστα, υπάρχουν και ορισμένες άλλες «γκρίζες» περιοχές, που αφορούν «διακλαδώσεις» των ανωτέρω, για τις οποίες καλείται και πάλι να αποφασίσει η DG Com. Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να αφορούν τη χορήγηση δανείου σε μια διαφημιστική που «συνδέεται» με κάποιο μέσο ενημέρωσης ή ένα δάνειο προς εταιρεία στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας συμμετέχει συγγενής μέλους της διοίκησης.

Η γυναίκα του καίσαρα πρέπει να φαίνεται πως δεν είναι πόρνη κ.κ. μέλη του ΤΧΣ και κυρίως για εσάς Τραπεζίτες.

Και για τους Επόπτες χωρίς πόθεν έσχες :

Μετά την απαλλαγή του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από την κατάθεση “πόθεν έσχες”, παρά τις αντιρρήσεις της Αρχής για την Καταπολέμηση και Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ζήτησε την βιαία και άμεση υποβολή στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ που έλαβαν υποστήριξη από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Το ΙΝΚΑ ζητά, και την ακύρωση της απαλλαγής πόθεν έσχες των μελών του ΤΧΣ, επειδή ακριβώς αφορά τις τράπεζες και την στενή συγγένεια κάθε συγκέντρωσης κεφαλαίου, με τις νήσους Κέημαν.

ΥΓ. Για όσους μας είπαν, καλά, άδικα ασχολείστε με ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ στους τραπεζίτες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *