Η λαθρομετανάστες έχουν κάνει μπάχαλο όλοι την Ελλάδα,και ο αριστερός Πέτρος Αναστασίου άρχισε το παραλήρημα!

Για “πρωτοφανές ρατσιστικό πογκρόμ, το οποίο εξαπέλυσε η αστυνομία, σε συνεργασία με τις παρακρατικές συμμορίες της “Χρυσής Αυγής”, κατά των μεταναστών και των καταστημάτων τους, στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και τις γειτονιές της πλατείας Βικτωρίας, μετά τη δολοφονία του 44χρονου”, έκανε λόγο ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, με την παράταξη “Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις γειτονιές της….
Αθήνας”.
Ο κ. Κωνσταντίνου έκανε αναφορά και στην επιχείρηση “καρφίτσα”, που είχε εξαπολυθεί…
τη δεκαετία του ’60 -όπως είπε- με τη συνεργασία της αστυνομίας, με παραστρατιωτικές οργανώσεις εναντίον των κομμάτων της αριστεράς.

Ζήτησε από τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, “να συμπλεύσει με τη δημοκρατική κοινωνία της Αθήνας, που ανησυχεί για το ρατσιστικό και φασιστικό πογκρόμ, να βάλει το ζήτημα τη Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο και να καταδικάσει τις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις”.

Παράλληλα, κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι, έξω από το δημαρχείο στην πλατεία Κοτζιά, με σύνθημα “ποτέ ξανά φασισμός” και αίτημα να τεθεί εκτός νόμου η “Χρυσή Αυγή”.

Στη συνέντευξη Τύπου πήραν μέρος και εκπρόσωποι από τις κοινότητες των Πακιστανών και των Μπαγκλαντεσιανών, που αναφέρθηκαν σε δεκάδες επιθέσεις, οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες εναντίον μεταναστών από αυτές τις χώρες, στους δρόμους, στα σπίτια τους και στα μαγαζιά τους, ζητώντας από την ελληνική αστυνομία να πάρει μέτρα για την ασφάλειά τους.

Όλοι οι ομιλητές εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του δολοφονηθέντος 44χρονου.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *