Μια μεγάλη αγκαλιά για τον μικρό Σπύρο, έχει την ανάγκη όλων μας

Μαχητής της ζωής, ο 12χρονος Σπύρος Μαρούδας από την Ζάκυνθο έχει ανάγκη την στήριξη και τη βοήθεια όλων μας ώστε να βγει νικητής από την πιο κρίσιμη μάχη…

Ο μικρός πρέπει να εγχειριστεί άμεσα αφού αντιμετωπίζει χρόνιο καρδιακό πρόβλημα και τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά.

Επτά επεμβάσεις έχει κάνει ήδη ο Σπύρος, ώστε να αντιμετωπιστεί η συγγενή καρδιοπάθεια αλλά και άλλες σύμπλοκες καρδιολογικές παθήσεις. Άμεσα, πρέπει να μπει στο χειρουργείο κι αυτή τη φορά η μάχη είναι τρομερά δύσκολη.

Πέρα από το ψυχολογικό βάρος, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το οικονομικό, αφού το κόστος της επέμβασης είναι μεγάλο, περίπου 18.000 ευρώ. Η κινητοποίηση σε όλη την Ελλάδα είναι μεγάλη, αλλά ακόμη λείπει ένα σημαντικό μέρος του ποσού.

Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όλους τους συνανθρώπους μας να βοηθήσουν. Η χειρουργική επέμβαση στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο και περιθώρια για αναβολή δεν υπάρχουν.

Οσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
6379-010288-259, IBAN GR31 0171 3790 0063 7901 0288 259 (Τράπεζα Πειραιώς), στο όνομα Μαρούδα Αθηνά. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6975-767048

tilegrafima.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *