Τελευταία Νέα

Γιατί στηρίζουμε το ξυπνήστε ρε . . .

Το ξυπνήστε ρε είναι το μόνο site στην Ελλάδα το οποίο στηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά από τους αναγνώστες του.
Αυτός είναι και ένας βασικός  λόγος που το ξυπνήστε ρε δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα κανενός ‘’κύκλου ‘’ (πολιτικού- οικονομικού-θρησκευτικού κτλ. ) παρά μόνο των Ελλήνων πολιτών.
Όλοι οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν πλέον ότι το ξυπνήστε ρε ανήκει σε αυτούς . Μπορούν ελεύθερα χωρίς κανενός είδους λογοκρισία να δημοσιεύουν την…..

γνώμη τους.
Αυτό ήταν κάτι που το είχαμε όλοι ανάγκη και πρέπει όλοι να το στηρίξουμε.

Το ξυπνήστε ρε χάρη στην οικονομική αλλά και ηθική υποστήριξη των αναγνωστών του και μόνο έφτασε να είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα blog της χώρας. Για να γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες το ξυπνήστε ρε έχει 4 άτομα σταθερά ανα 6 ώρες το 24ωρο που ανεβάζουν άρθρα και θέματα τα οποία στέλνουν οι Έλληνες πολίτες προς το blog. Ένα συνεργάτη ο οποίος παρακολουθεί τη ροή των ειδήσεων, έναν τεχνικό και έναν νομικό σύμβουλο.
Όλους αυτούς τους ανθρώπους για το χρόνο που δίνουν υποχρεωτικά στο blog σε καθημερινή βάση πρέπει να τους ανταμείψουμε.
Αυτός είναι ο μόνος λόγος που χρειάζεται οικονομική υποστήριξη το ksipnistere. Επ΄σιης θα πρέπει όλοι να γνωρίζετε οτι το ksipnistere έχει 4 διαχειριστές οι οποίοι μέχρι στιγμής το μόνο που κάνουν είναι να στηρίζουν όλους εμάς οικονομικά και θα συνεχίσουν να το κάνουν χωρίς να έχουν καμία απαίτηση. Ο σκοπός τους είναι ένας και μοναδικός να υπάρχει ένα τελείως ανεξάρτητο μέσο μαζικής ενημέρωσης το ποίο θα στηρίζεται αποκλειστικά στους Έλληνες πολίτες. Στηρίξτε τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε είτε διαφημίζοντας την επιχείρηση σας με πολύ χαμηλό κοστολόγιο της τάξεως των 50, 100, 200 ευρώ το μήνα είτε αν είστε ιδιώτης προσφέροντας μια δωρεά (μέσω Paypal) έστω και ενός ευρώ, κάνοντας κλικ στο κουμπί Donate που θα βρείτε στο άνω δεξί μέρος της ιστοσελίδας μας.
Για όποια άλλη διευκρίνιση θέλετε όσο αναφορά πως θα κινηθεί το blog στο μέλλον, ή κάποια αλλου είδους πρόταση επικοινωνήστε με τους διαχειριστές στο τηλέφωνο 6988.261.286

Τα παιδιά του ξυπνήστε ρε

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Απορω γιατι ο κοσμος με την τοση σαπιλα δεν ξυπναει.
    Δυο πραγματα πρεπει να συμβαινουν,η να ειναι μαστουρωμενος η να ειναι ηληθειος.
    Εδω ξυπνησαν κοι οι μαυροι.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *