Ποινικοποίηση της δημοσκόπησης. Αποτελεί πλέον “εγκληματικό όπλο”.

Η Ελλάδα τον τελευταίο μήνα έχει πέσει σε ένα άνευ προηγουμένου πολιτικό βούρκο, με συμμετέχοντες φερέφωνα της κυβερνητικής συνεργασίας…
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, άτομα του τραπεζικού συστήματος και τώρα τελευταία βλέπουμε να εμπλέκουν και να το δέχονται ευχαρίστως τις δημοκοπικές εταιρίες, μιας και εισπράττουν εκατομμύρια στην πλάτη του Έλληνα πολίτη.

Οι τελευταίες είναι ένα “πολεμικό εκλογικό όπλο” στα χέρια όποιων τις καθοδηγούν ώστε να παραπλανήσουν τον ψηφοφόρο και να επιτύχουν τον σκοπό τους που δεν είναι άλλος από την ψυχολογική κατεύθυνση της σκέψης.

Αυτές δε οι εταιρίες καλυπτόμενες σε περίπτωση αποτυχίας μετά εκλογών στα ποσοστά που έδιναν στα τρία πρώτα κόμματα, λένε ότι είναι απλός μια δημοσκόπηση και δεν είναι ποσοστά που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μέχρι όμως εκείνη την ώρα συμβάλουν στην διαμόρφωση ενός αποτελέσματος.

Αυτήν την δικαιολογία την ακούσαμε πολύ έντονα στις εκλογές του 2012 όταν σχεδόν οι περισσότερες δεν επέτυχαν τον σκοπό τους ώστε να παραπλανήσουν ψηφοφόρους δίνοντας τους ποσοστά που αποδείχτηκαν εντελώς λάθος και πέρα από την απόκλιση του 1,25% που είναι το δημοκοπικό λάθος.

Σήμερα λοιπόν διαβάζω σε μια εφημερίδα φιλοκυβερνητική να έχει πρωτοσέλιδο δημοκοπική ανάλυση ότι μόνο το 5% των ελλήνων εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ όταν σε όλες τις άλλες είναι πρώτο κόμμα.

Θα πρέπει λοιπόν για να επικρατήσει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε αυτήν την χώρα επιτέλους, να έρθει νομοθετική ρύθμιση στην βουλή, καλό είναι να προταθεί από όλα τα κόμματα, που να ποινικοποιεί ως κακόβουλη και ποινικά κολάσιμη μια δημοκοπική εταιρία όταν μετά εκλογών αποδειχτεί ότι έχει δημοκοπικό λάθος στα τρία πρώτα κόμματα πέραν του 1,25% που είναι το ποσοστά λάθους, να υποχρεώνεται να δίνει στην δημοσιότητα με ποιο τρόπο έχει κάνει την δημοσκόπηση από ποιες περιοχές η νομούς η πόλης και τα στοιχεία αυτά να στέλνονται αυτομάτως και στην εισαγγελία ώστε να διερευνάτε ύστερα από μια καταγγελία, αν ισχύουν η όχι τα αποτελέσματα, αν ανταποκρίνονται σε αντικειμενική άποψη διαφόρων επιπέδων πολιτικής άποψης.

Μια δημοσκόπηση που γίνεται παράδειγμα τηλεφωνικά αλλά παίρνουν στις περιοχές Κηφισιά Γλυφάδα Βούλα Βάρη Εκάλη Φιλοθέη και συμπεριλαμβάνει και το κέντρο της Αθήνας, θα είναι τελείως διαφορετική αν η ίδια η τηλεφωνική δημοσκόπηση γινόταν στις περιοχές Δραπετσώνα Πειραιά Καισαριανή Βύρωνα Ίλιον Περιστέρι.

Έχετε ακούσει πότε να λένε πως έκαναν αυτήν την δημοσκόπηση;

Έχετε ακούσει ποτέ να λένε πόσες δημοκοπικές εταιρίες υπάρχουν σε άλλες χώρες και πόσες έχει η μικρή Ελλάδα;

Θα πρέπει επί τέλους να επικρατήσει η νομιμότητα και η σωφροσύνη πρώτα απ όλα σε αυτόν τον τόπο και το παράδειγμα θα το δώσει η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αυτή εξουσία που δεν είναι άλλη από την δικαιοσύνη.

60gr.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *