«Εθελοντής Γείτονας»

 Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Εθελοντή Γείτονα» μπορεί κάποιος να βοηθήσει μία γιαγιά ή έναν παππού στην πολυκατοικία ή τη γειτονιά του.

Σε περίπτωση άμεσης και έκτακτης ανάγκης του ηλικιωμένου η Γραμμή Ζωής θα επικοινωνήσει με τον «Εθελοντή Γείτονα» για να σταθεί δίπλα του μέχρι να φτάσει η απαραίτητη βοήθεια. Επιπλέον, εάν το επιθυμεί, μπορεί να συνεισφέρει διαθέτοντας μέρος του…..
ελεύθερου χρόνου του κρατώντας του παρέα ή διευκολύνοντάς τον σε θέματα της καθημερινότητας του (ψώνια, φάρμακα κτλ).

Ένας στους τρεις ανθρώπους άνω των 60 ετών υποφέρει από μοναξιά. Σήμερα μπορεί κάποιος να νιώθει μοναξιά ακόμα και εάν στη γειτονιά του ξέρουν όλοι το όνομά του. Η συνεισφορά μέσα από το πρόγραμμα «Εθελοντή Γείτονα» είναι ανεκτίμητη για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, τους οποίους ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι συνθήκες τους έχουν εξαναγκάσει να ζουν στην απομόνωση.

Εάν θέλεις να γίνεις Εθελοντής Γείτονας επικοινώνησε με τη Γραμμή Ζωής στα τηλέφωνα 2106990885, 6917125 ή στο [email protected]

http://theywantyourhelp.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    …ο Γεράσιμος Κουρούκλης , πρόεδρος της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής.Πάλι στη μέση οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.
    Διαφημίζονται κατά κόρον, (χρηματοδοτούνται?), αλλά 340 ηλικιωμένοι έχουν αποκτήσει μέχρι σήμερα δωρεάν την υπηρεσία κόκκινο κουμπί της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής. Η λίστα αναμονής των ενδιαφερόμενων ξεπερνά τα 2.700 άτομα.
    Χρειαζόμαστε τους επαγγελματίες προστάτες για να δείξουμε την ανθρωπιά μας? Το κάνουμε ούτως ή άλλως και κουδούνια δεν κρεμάμε!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *