«ΕΛΗΞΕ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Ανεξάρτητοι Έλληνες Νεολαία


Από σήμερα και επισήμως τίθεται σε ισχύ άλλο ένα «σωτήριο» μέτρο, το οποίο θα «κατατροπώσει» τα κρούσματα φτώχειας, που πλήττουν βάναυσα την κοινωνία! Τα ληγμένα τρόφιμα πλέον πωλούνται ελεύθερα σε… οικονομική τιμή…
Το άκουσμα αυτής της είδησης πριν λίγο καιρό μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Στην Ελλάδα του 2013 όμως, και μετά από διαδοχικές «αναπτυξιακές» κυβερνήσεις, δυστυχώς δεν είναι απλά αιτία άφθονου ανεκδοτολογικού γέλιου, αλλά αιτία θρήνου για την κατάντια, στην οποία έφεραν τη χώρα οι, αυτοχαρακτηριζόμενοι και ως σωτήρες, υποτελείς κυβερνώντες. 

Αποφάσισαν πως ο πιο δόκιμος τρόπος να καταπολεμήσουν τη φτώχεια και τη δυστυχία, υπαρκτά προβλήματα για τα οποία οι ίδιοι είναι αποκλειστικοί υπαίτιοι, είναι να πουλήσουν ληγμένα σε καλή τιμή στο λαό!

Οι κύριοι της συγκυβέρνησης, καταπατώντας και βιάζοντας κάθε έννοια υγειονομικής λογικής, στέκονται απέναντι στον ελληνικό λαό και του λένε να μην ανησυχεί, καθώς τα ληγμένα προϊόντα δεν θα είναι ακριβώς ληγμένα, δηλαδή πολλών μηνών, αλλά μερικώς, δηλαδή ολίγων. Θα είναι, απ’ ό,τι φαίνεται, «φρεσκοληγμένα»… Του λένε πως η λύση για την δεινή οικονομική θέση, που οι ίδιοι τον οδήγησαν, είναι να ταΐσει τα παιδιά του ληγμένα. 

Προφανώς αυτό είναι το μόνο κέρδος από τις «διαπραγματεύσεις» με την τρόικα, που μπορούν να επιτύχουν. Τα λεγόμενα του αρμόδιου υφυπουργού ανάπτυξης κ. Σκορδά περί εναρμόνισης με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και η παρουσίαση των τραγελαφικών γεγονότων με ένα ρόδινο παραπέτασμα μόνο για γέλια και για κλάματα μπορούν να χαρακτηριστούν.

Στη Νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποφασίσαμε, όσο αντέχουμε ακόμα, να μην πάρουμε «ληγμένα» και δηλώνουμε απερίφραστα πως λύση για την τραγική κατάσταση, στην οποία μας έχουν φέρει οι υπηρέτες της τρόικα, δεν είναι η πώληση «προϊόντων περασμένης διατηρησιμότητας», αλλά η λήξη της διατηρησιμότητας της κυβέρνησης, η οποία, κάθε μέρα που περνάει, σπρώχνει τη χώρα όλο και πιο βαθειά στο βάραθρο της «αναπτυξιακής» καταστροφής. 

Ας λήξουν αυτοί, πριν λήξουμε όλοι εμείς!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *