Ξεριζωμένα δέντρα από τους δυνατούς ανέμους

Εννέα συνολικά δέντρα ξερίζωσε ο δυνατός άνεμος που από νωρίς τη νύχτα χτυπάει μετά μανίας το νησί της Κρήτης δημιουργώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών…
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει 5 φορές στο Ηράκλειο από δέντρα που ξεριζώθηκαν και έπεσαν είτε πάνω σε αυτοκίνητα είτε πάνω στους δρόμους σε διάφορες περιοχές. 

Από τις πτώσεις δέντρων δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό καθώς ούτε αναφορά για σοβαρές υλικές ζημιές, εκτός από το ΙΧ στα Καμίνια που υπέστη μικρές υλικές ζημιές από δέντρο που έπεσε πάνω του.

Και στους υπόλοιπους Νομού όμως ξεριζώθηκαν δέντρα και πιο συγκεκριμένα 1 στον Άγιο Νικόλαο, 1 στο Ρέθυμνο και δύο στον Νομό Χανίων όπου εκεί περίπτωση ένα ΙΧ υπέστη μικρές υλικές ζημιές από δέντρο που έπεσε πάνω στο μπαμπρίζ.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης και συγκεκριμένα λίγο πριν τις 8, ένα ακόμη δέντρο ξεριζώθηκε λίγο πριν την έισοδο για το Τυμπάκι με αποτέλεσμα να έχει κλείσει ο δρόμος και με την ΠΥ να σπευδει στο σημείο για να το απομακρύνει.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *