Μαλβίνα Κάραλη: Θα γίνει σήριαλ η ζωή της;

Έντεκα σχεδόν χρόνια μετά τον θάνατό της και η Μαλβίνα Κάραλη παραμένει για πολλούς μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες που πέρασαν από τα πλατό της ιδιωτικής τηλεόρασης και αυτός είναι ο λόγος που άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον αποφάσισαν να ετοιμάσουν μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στη ζωή και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της…

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η ζωή της εκκεντρικής tv persona μεταφέρεται στην τηλεόραση, με τη μορφή σήριαλ, που θα φέρει την υπογραφή της Άννας Ανδριανού. Συγκεκριμένα, η γνωστή σεναριογράφος και ηθοποιός έχει ξεκινήσει να διασκευάζει το τελευταίο βιβλίο της Μαλβίνας Κάραλη «Πιο πολύ, πιο πολλοί» το οποίο εμπεριέχει πολλά βιογραφικά στοιχεία της Μαλβίνας Κάραλη.

«Έχουν περάσει δέκα και πλέον χρόνια από το θάνατο της Μαλβίνας και θα πρέπει να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια η απουσία της είναι έντονη σε πολύ κόσμο. Εγώ προσωπικά, που γνώριζα πολύ καλά τη Μαλβίνα, είχα πάντα στο νου μου να κάνω κάτι που να ακουστεί και πάλι το όνομά της και προπάντων οι παλαιότεροι να θυμηθούν την τόσο ιδιαίτερη παρουσία της και οι νεότεροι να μάθουν πράγματα για εκείνη από πρώτο χέρι.

Έτσι με την Άννα Ανδριανού, που επίσης ήταν φίλη της Μαλβίνας, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε στη μικρή οθόνη το τελευταίο βιβλίο της που έχει τίτλο “Πιο πολύ, πιο πολλοί” και είναι η ίδια η Μαλβίνα και η ζωή της» ανέφερε στην εφημερίδα η εκδότρια του βιβλίου και στενή φίλη της Μαλβίνας Κάραλη, Έφη Βασιλάκου.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό με ποιο κανάλι έχει κάνει συζητήσεις η Άννα Ανδριανού για την προβολή της συγκεκριμένης τηλεοπτικής παραγωγής.

yupiii.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *