Τελευταία Νέα

Να αποδείξουμε ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ των κ.κ. ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ – ΝΙΚΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Το πρώην Μέλος της ΕΛΣΤΑΤ κ. ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ και ο πρώην Αντιπρόεδρος κ. ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, κατέθεσαν πριν…

λίγες μέρες, μήνυση για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ σε βάρος του προέδρου Ανδρέα Γεωργίου και των λοιπών αναφερομένων στην υπόθεση, οι οποίοι με το πόρισμα των Οικονομικών Εισαγγελέων κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, είναι ΕΝΟΧΟΙ και τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σωρεία κακουργηματων.

Τα attikanea, αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία ενημέρωσης του Ελληνικού λαού και ζητούν από όσους νοιώθουν και είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, να στείλουν την παρακάτωΑΙΤΗΣΗ, ζητώντας την παραπομπή του θέματος στην ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΕΤΩΝ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι bloggers, να αναρτήσουν το παρόν στα blog τους για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες.

Παρακαλούνται οι αναγνώστες, του attikanea να το στείλουν σε όσα περισσότερα blogs μπορούν και να να ενημερώσουν φίλους και γνωστούς.

ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!

Ακολουθεί το σχέδιο της Αίτησης. Τυπώστε το, συμπληρώστε το και στείλτε το.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Πόπη Σουφλή

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *