Χρεωμένοι νεοέλληνες: η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ (παραφράζοντας γνωστό άρθρο)

Είμαι 20 χρόνια στον χώρο της πληροφορικής και με την ιδιότητα αυτή έχω εγκαταστήσει μηχανογραφικό εξοπλισμό σε πάνω από 5.000 επιχειρήσεις όλων των ειδών….
Εχω γνωρίσει προσωπικά τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, τους υπαλλήλους, τον τρόπο λειτουργίας τους.
Ενα ακόμα στοιχείο είναι ότι ποτέ δεν μπλέχτηκα σε…..
κάποια κλίκα όπως τις ονομάζω. Πασοκικές κλίκες, νεοδημοκρατικές, κομμουνιστικές, οικολογικές, ροταριανές, μασωνικές, γιαχουβάδων, πεντικοστιανών, δικηγόρων, μηχανικών, ιδιοκτητών καφέ, συνδικαλιστών και άλλες πολλές. Προτίμησα να μην μπλεχτώ γιατί σε κάθε μία κλίκα υπήρχε μία ιδιαίτερη κακοσμία διαφθοράς. Ετσι προτίμησα να κρατήσω ψηλά την μοναδική σημαία που με εμπνέει. Την Ελληνική σημαία.

Το τρίτο στοιχεία είναι ότι λόγω επαγγέλματος και αγάπης στην πληροφορική, έχω εμβαθύνει σε πολλές επιστήμες όπως κοινωνιολογία, στατιστική, φυσική, ψυχολογία.

Τα παραπάνω τα γράφω για λόγους τεκμηρίωσης των λόγων μου, όπως κάνω σε όλες τις μελέτες μου.

Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω ικανότητες και εμπειρίες θα ήθελα να διαλύσω μερικούς νεοελληνικούς μύθους

1) Μύθος Πρώτος: Η αλήθεια είναι σχετική και ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αλήθεια.
Λάθος. Η αλήθεια είναι απόλυτη, μας αφορά όλους ανεξαιρέτως και είναι αδιαπραγμάτευτη.

Να δώσω μερικά παραδείγματα αλήθειας.

α) Ο Θεός μας είπε “Ου κλέψεις”. Συμπεριελάμβανε όλη την ανθρωπότητα σε αυτή την φράση του, από τους αρχαίους χρόνους έως σήμερα και αύριο.

Τι κάνουμε εμείς: Κλέβουμε, κλέβουμε, κλέβουμε και μετά λέμε δικαιολογίες για να καλύψουμε την κλοπή. Οι δικαιολογίες αυτές είναι ψέμματα, γιατί ως γνωστόν κλοπή και ψέμα πάνε παρέα.

Παροιμίες από την σοφία του Ελληνικού λαού συμπληρωματικές στον λόγο του Θεού.
” Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται”
” Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακιά του ώρα”
” Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”

β) Η βαρύτητα. Είναι νόμος της φύσης που μας αφορά όλους.

Είναι δε τόσο δυνατός νόμος που δεν αφήνει περιθώρια διαπραγμάτευσης. Οπως και η αλήθεια.

Τι κάνουμε εμείς: Εδώ είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί η παραβίαση του νόμου της βαρύτητας επιφέρει πόνο έως και θάνατο. Ακόμα και ένα μικρό πέσιμο μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιο πόνο.

γ) Ο νόμος για το όριο ταχύτητας. Ακόμα ένας νόμος μας αφορά όλους.

Ορίζει ο νόμος τα 120 χιλιόμετρα μέγιστο όριο ταχύτητας.

Τι κάνουμε εμείς: Παραβιάζουμε συνέχεια τον νόμο σαν να μην υπάρχει, ενώ οι συνέπειες του είναι μικροί τραυματισμοί έως θάνατος.
Τα στοιχεία μιλάνε μόνα τους.
Σε τριάντα χρόνια 70.000 νεκροί, 1.200.000 τραυματίες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η αλήθεια είναι μία μοναδική και μας αφορά όλους. Δεν επιδέχεται εξαιρέσεις, διαπραγματεύσεις, αρνήσεις, αδιαφορία. Κάθε φορά που παραβιάζουμε την αλήθεια έχει συνέπειες στην ζωή μας.

2) Μύθος Δεύτερος: Είμαστε Υπερ-ΕΛ-ΛΛΗΝΕΣ και όλοι είναι εναντίον μας.

Από την προσωπική μου εμπειρία και την τεράστια μνήμη μου είναι οι παρακάτω αναμνήσεις. Είναι όλες κλοπές και τεκμηριώνω τον τρόπο που έγιναν μαζί με τους συμμετέχοντες.

α) Την εποχή του χρηματιστηρίου 1998 – 2000 σχεδόν όλοι οι Ελληνες έπαιζαν στο χρηματιστήριο. Τότε υπήρχε ο ονομαστός “αέρας”. Δηλαδή αγόραζα μετοχές 1.000.000 δραχμών και έπρεπε εντός 3 ημερών να καταθέσω τα χρήματα αυτά. Εκείνη την εποχή οι μετοχές ανέβαιναν με 8% (το μέγιστο όριο τότε) κάθε ημέρα. Χρησιμοποιώντας ένα απλό κόλπο, καταργώντας μία πράξη στην ουσία, έγιναν όλοι πλούσιοι.

Ορίστε το πως γινόταν η κλοπή. Την 3η ημέρα που τελείωνε η προθεσμία της κατάθεσης χρημάτων είχαν γίνει οι εξής πράξεις:

Ημέρα 1η
Αγορά μετοχών αξίας 1.000.000 δραχμών
+8% κέρδος
Νέα αξία 1.080.000 δρχ. Κέρδος 80.0000 δρχ.

Ημέρα 2η
Αξία μετοχών 1.080.000 δρχ.
+8% κέρδος
Νέα αξία 1.166.400 δρχ. Κέρδος 166.400 δρχ.

Ημέρα 3η
Αξία μετοχών 1.166.400 δρχ.
+8% κέρδος
Νέα αξία 1.259.712 δρχ.

Εδώ λοιπόν γινόταν το μεγάλο κόλπο. Χωρίς να έχω καταθέσει το 1.000.000 δρχ. που έδωσα εντολή να αγοραστούν οι μετοχές, ζητούσα να πουληθούν οι μετοχές και η χρηματιστηριακή εταιρεία να κρατήσει το 1.000.000 δρχ. από την διαφορά των κερδών μου. Ετσι είμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Η χρηματιστηριακή έπαιρνε το 1.000.000 που όφειλε στο χρηματιστήριο, κέρδιζε το ποσοστό της και εγώ κέρδιζα 259.712 δρχ. που εκείνη την εποχή ήταν ένας δυνατός μισθός.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:

α) Στις 10 το πρωί που άνοιγε το χρηματιστήριο, παρατούσαν σχεδόν όλοι τις δουλειές τους και έτρεχαν στις χρηματιστηριακές που γέμιζαν μέχρι τις 14.00 που έκλεινε το χρηματιστήριο. Εγώ ήμουν ο χαζός που έτρεχε “σφαίρα” για να επιδιορθώσει τις βλάβες των Η/Υ, γιατί οι πελάτες έχαναν λεφτά κάθε λεπτό που περνούσε.

β) Ο κάθε μονόφθαλμος άνοιγε χρηματιστηριακή εταιρεία. Ολοι οι τυφλοί έπαιζαν χρηματιστήριο. Πέρα από τον “αέρα” που έπαιζε ο “απλός κοσμάκης”, έπαιρνε καταναλωτικά δάνεια για να παίξει στο χρηματιστήριο, πιστωτικές κάρτες, πουλούσε σπίτια, αυτοκίνητα για να παίξε στο χρηματιστήριο και να πάρει καινούργια.

γ) Οι αγορές lifestyle (της πλουτοκρατίας) από τον “απλό κοσμάκη” είχαν φτάσει στα ύψη. Μercedes, BMW, Porsche, ακριβά έπιπλα, ακριβά ρούχα, ακριβά χαλιά. Μου έχει μείνει η ανάμνηση από ένα χρηματιστή “Μην πατάς στο χαλί. Το αγόρασα 1.500.000 δρχ.”

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ:

Σχεδόν όλοι του ενεργού πληθυσμού από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Λίγοι άνθρωποι που είχαν ηθική και αξίες έμειναν έξω από το κόλπο. Εδώ θα καταλάβετε ότι έχει δίκιο ο Πάγκαλος που είπε ότι “μαζί τα φάγαμε”.
Είναι αλήθεια. Είδα την “κουτσή Μαρία” με χαρτοφυλάκιο 250.000.000 δρχ. και να το αυγατίζει, είδα τον ταξιτζή με τα 75.000.000 δρχ. χαρτοφυλάκιο και τα 2 νέα MERCEDES ταξί, είδα την μικρή χρηματιστηριακή να κάνει ημερήσιο τζίρο 1 δις δρχ. (1.000.000.000), είδα τις εταιρείες, είδα τους βουλευτές, τους δημόσιους υπαλλήλους. Εφαγαν όλοι, μικροί μεγάλοι, με χρυσά κουτάλια. Απλά δεν είχε διάρκεια γι’ αυτό και διαμαρτύρονται. Θυμίζω την παροιμία “Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, που τα λέει όλα και δεν επιδέχεται καμία αντίρρηση. Το μεγάλο κλέψιμο ήταν και όχι η ελεύθερη αγορά.

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ

α) Σε συνέντευξη του τότε υπουργού Παπαντωνίου στην ΝΕΤ είχε πει ότι το 1% του ΑΕΠ της χώρας μας ότι ήταν 500 δις δρχ. (500.000.000.000 δρχ.) Η Ελλάδα τότε άξιζε 500 τρις δρχ. (500.000.000.000.000) περίπου.

β) Εκείνη την εποχή καθημερινά στο χρηματιστήριο γινόταν ένας τζίρος από 300 δις δρχ. έως 800 δις δρχ. Παιζόταν καθημερινά περίπου 1% του ΑΕΠ της Ελλάδος.

γ) Η εποχή του χρηματιστηρίου κράτησε 2 χρόνια περίπου. 1998 – 2000 (600 εργάσιμες μέρες περίπου).

Χρησιμοποιώντας την επιστήμη της αριθμητικής (την μαθαίνουμε όλοι στο δημοτικό) και ένα κομπιουτεράκι κάνουμε τον πολλαπλασιασμό α * γ = β για να βρούμε περίπου το μέγεθος της ζημιάς από την κλοπή που έγινε στο γνωστό “σκάνδαλο του χρηματιστηρίου”.

500 δις δρχ. * 600 ημέρες = 300.000 δις δραχμές περίπου παίχτηκαν τις μέρες του χρηματιστηρίου.

Δείτε το και ολόκληρο: 300.000.000.000.000 δρχ.
Δείτε το γραπτά: 300 τετράκις εκατομμύρια δραχμές.
Δείτε και σε ευρώ: 300 000 000 000 000 / 340,75 = 8,80410858 × 1011

Σας φαίνεται τρελό, αμύθητο το νούμερο αυτό; Είναι αμύθητο γιατί το έκανε το αμύθητο κόμμα του χρηματιστηρίου.

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ:

Αυτό που ζούμε σήμερα. Αυτό που θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια. Αυτά που θα ζήσουν τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Καταστρέψαμε το μέλλον των παιδιών μας. Τα παιδιά θα την πληρώσουν, που τόσο υποκριτικά λέμε ότι νοιαζόμαστε γι αυτά. “Λέμε” γιατί με τα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια που λέει η παροιμία. Στην πραγματικότητα λέγαμε καλό και κάναμε κακό με περίσσια άνεση. Η τιμωρία θα έρθει και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πολύ βαριά.

Να τεκμηριώσω και γιατί:

Με τα ανύπαρκτα χρήματα αγοράσαμε πραγματικά αντικείμενα, όπως αυτοκίνητα, κουζίνες, σκάφη κλπ κλπ. Ολα αυτά τα αντικείμενα ήταν παραγωγή ξένων χωρών και ελάχιστα δικά μας γιατί είμαστε ξενομανείς μαζί με τα άλλα. Με ιδιαίτερη αγάπη στα γερμανικά προϊόντα.

Αγοράσαμε όλα αυτά τα πραγματικά αντικείμενα με υποσχέσεις προς τους ξένους. “Θα σε πληρώσω…”, “δώσμου δανεικά και ΘΑ σε πληρώσω…” κλπ.

Τώρα ήρθε η ώρα να εκπληρώσουμε όλα αυτά τα “ΘΑ” και να πληρώσουμε τον λογαριασμό για αυτά που καταναλώσαμε. Πέφτουμε λοιπόν από τα σύννεφα, γιατί τα ποσά είναι αμύθητα, όπως και η κατανάλωση μας ήταν αμύθητη (θέλαμε το καλύτερο) και διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε φράγκο στην τσέπη μας. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια, κάποιοι από εμάς (όπως λέει και η διαφήμιση) προσπαθούν να την γλυτώσουν και ρίχνουν το φταίξιμο στους “‘άλλους” για να πληρώσουν. Φταίνε οι παγκοσμιοποιητές, οι αμερικανοί, οι ρώσοι… άλλα όπως τελειώνει η διαφήμιση ειρωνικά… Γιατί να πληρώσουν κάποιοι και όχι όλοι;

Οι ξένοι: Είναι αυτοί που κυριολεκτικά έπεσαν από τα σύννεφα. Μας θαύμαζαν… Μας βοήθησαν… Μας έκαναν ισάξιους… και τώρα διαπιστώνουν ότι τους πηδήξαμε. Τους χρησιμοποιήσαμε με τον χειρότερο τρόπο. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρουν την πραγματική ζημιά. Την μαθαίνουν σιγά σιγά κάθε μέρα που περνάει. “Εις υγείαν του κορόιδου…” λέγαμε και καταναλώναμε. Οταν γλεντάς δεν κρατάς λογαριασμό τι χάλασες.

Εύχομαι, ελπίζω και προσεύχομαι οι ξένοι να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και τον πολιτισμό τους και να μην θελήσουν να μας εκτελέσουν εν ψυχρώ ή με βασανιστήρια για όσα έχουμε κάνει. Αν συμβεί αυτό, πιστεύω ότι θα μας επιβάλουν την πειθαρχία τόσο πολύ που η χούντα θα είναι αστείο μπροστά τους. Το ανέκδοτο, ένας αστυνομικός για κάθε Ελληνα θα γίνει πραγματικότητα και ο αστυνομικός θα είναι γερμανός.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΛΠΑ – Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ

Φάγαμε ακόμα:

1ο Πακέτο Ντελόρ
2ο Πακέτο Ντελόρ
3ο Κοινοτικό πλαίσιο Γ’ ΚΠΣ
4ο Κοινοτικό πλαίσιο ΕΣΠΑ (αυτό δεν προλάβαμε να το φάμε όλο… μας πήραν χαμπάρι).
Φρουτάκια (τα θυμάστε;)
Ο νόμιμος τζόγος άλλα ΟΠΑΠ
Ο παράνομος τζόγος
Το ποδόσφαιρο και το άγριο ξέπλυμα χρήματος
Γιγάντωση τραπεζών 1996 έως σήμερα
Καταναλωτικά δάνεια
Στεγαστικά δάνεια
Επιχειρηματικά δάνεια
Θαλασσοδάνεια σε εταιρείες, εφημερίδες, κανάλια, κόμματα
Επιδοτήσεις σε αγρότες με εκτάσεις όσο η ευρώπη
Αποζημιώσεις σε αγρότες με εκτάσεις όσο η ευρώπη
Επιδοτήσεις σε κτηνοτρόφους με ανύπαρκτα ζώα μεγέθους αμερικανικού κοπαδιού.
Αποζημιώσεις σε αγρότες με ανύπαρκτα ζώα μεγέθους αμερικανικού κοπαδιού.
Επιδοτήσεις
Υπερτιμολογήσεις
Στρογγυλοποιήση τιμών προς τα πάνω με την αλλαγή του ευρώ
Μίζες
Κ.Ε.Κ. (που το θυμήθηκα…)
Κατασκευές με τα φτηνότερα υλικά
Ημιυπαίθριοι (που έχτισαν παράνομα Μηχανικοί και τεχνίτες με την διαπλοκή συμβολαιογράφων-δικηγόρων)
Εκμετάλλευση αλλοδαπών (από τους αλβανούς του 1990 στους πακιστανούς του σήμερα)
Φοροδιαφυγή (ευχαριστούμε τους λογιστές μας. Σήμερα κόψε, φτάνει μην κόβεις, είμαστε στο αφορολόγητο)
Η ποιότητα των επιχείρησεων μας… Από τα εκατοντάδες χιλιάδες βίντεοκλαμπ το 1980, στα σουβλατζίδικα, πιτσαρίες, καφετέριες του σήμερα

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΜΥΘΟΥ ΤΩΝ ΥΠΕΡ-ΕΛ-ΛΗΝΩΝ.

Ολα τα παραπάνω συνομολογούν ότι δεν είμαστε αυτοί που πιστεύουμε. Οι πράξεις μας δείχνουν ότι είμαστε κλέφτες, ψεύτες, κομπλεξικοί, ηλίθιο, κουτοπόνηροι, κακορίζικοι, ανίκανοι, βάνδαλοι, απείθαρχοι, αμόρφωτοι χωρίς καμία παιδεία.
Είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Από ‘ξω κούκλα και από μέσα πανούκλα όπως λένε παροιμίες.

Στο σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας εμείς διαλέξαμε αυτόν της Κακίας και ας μάθαμε στο σχολείο ότι ο Ηρακλής διάλεξε τον δρόμο της Αρετής.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Οσο είμαστε και κινούμαστε στον δρόμο της Κακίας μόνο συμφορές μας περιμένουν μπροστά. Με όλα αυτά που ζείτε τον τελευταίο καιρό, πρέπει να το έχετε καταλάβει.

Θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω όλη την διαδρομή που κάναμε στον δρόμο της Κακίας μέχρι να φτάσουμε πάλι στο σταυροδρόμι και εκεί να πάρουμε τον δρόμο της Αρετής.

Οι εχθροί της πατρίδας μας, των παιδιών μας είμαστε εμείς οι ίδιοι και κανένας Ιησούς Χριστός, από Μηχανής Θεός, καμία τεχνολογία δεν μπορεί να τα σώσει. Πρέπει να συνειδητοποιείσουμε και να σταματήσουμε να καταστρέφουμε.

Μία συμβουλή να σας δώσω, γιατί η παροιμία λέει “Ακουσε γέρου συμβουλή και παιδευμένου γνώση” και εγώ παιδευμένος είμαι. Κατεβάστε όλες τις σημαίες που με πάθος κουνάτε σήμερα. Του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΚΚΕ , των συνδικαλιστών, του ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, των φοιτητών, των αναρχικών, των δημοσίων κλπ.

Υψώστε στην καρδιά σας και στην ψυχή σας την Ελληνική σημαία που αυτή κουβαλάει την ιστορία χιλιάδων ετών. Κοιτάξτε την και από μέσα σας πείτε “Συγνώμη Ελλάδα μου που σε πρόδωσα και σε πλήγωσα”.

Ας μην αργούμε άλλο… ο δρόμος της επιστροφής είναι μακρύς…

Αναγνώστης

http://s-extreme.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

26 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ 10 57?ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ?ΒΡΕ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ,ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ,ΟΙ ΑΝΑΤΟΚΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΚΟΙ,ΟΙ ΟΦΣΟΡ,ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΦΤΑΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΜΑΣΗΤΟ.

  Reply
 2. microvios

  ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
  ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ,ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ "ΦΙΛΗΣΕΙ" ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ "ΣΚΥΨΕΙ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ!
  ΕΛΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΩ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;
  ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,EKANAΝ ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ.
  ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ" ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΑ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ.ΞΕΧΝΑΣ "ΦΙΛΕ" ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ…U KNOW;ΕΥΘΥΝΗ;
  ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΤΣΑΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΛΑΟΥΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 21:00;
  ΞΕΧΝΑΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε;
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
  ΓΙΑΤΙ ΧΑΖΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ,ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Όσοι επιτίθεστε, δεν καταλαβαίνετε ότι εννοεί πως αυτοί ρίξανε το δόλωμα και οι περισσότεροι το άρπαξαν σαν τα ψάρια; Κι όταν κάποιος που έβλεπε το αγκίστρι φώναζε, η επίθεση εναντίον του ήταν παρόμοια με τη σημερινή σας;

  Reply
 4. Ανώνυμος

  ΟΞΩ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠ' ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.Η ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ,Η Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ…

  Reply
 5. Ανώνυμος

  μπορεί το άρθρο να είναι απο πασοκο .. μπορεί και όχι…

  όμως δεν νομίζω ότι μας διηγιέται κάποια φανταστική ιστορία..
  αυτά είναι γεγονότα αδιαμφισβήτητα .
  ούτε εγώ έκλεψα και ούτε έπαιξα χρηματιστήριο τότε.., Ε ΚΑΙ???
  αυτά όλα μας οδήγησαν στο σήμερα..
  επιτελούς όχι άλλο κάρβουνο…
  δε μπορούμε πια να κάνουμε κοπτοραπτικη σύμφωνα με τα συμφέροντα μας. αυτό μας έφερε εδω και δεν μας περνει αλλο!

  πάντως οταν θα καταστραφουμε το μονο που δε θα μου λείψει ειναι ο νεο ελληνας….
  αυτού του αξίζει να μην υπάρχει.

  Reply
 6. Ανώνυμος

  ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ…
  ΕΓΩ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ….
  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΚΙΑ….
  ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ…

  Reply
 7. Ανώνυμος

  Εχω και γω μια παροιμία να πω.
  Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
  Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα.

  Reply
 8. Ανώνυμος

  @7:06
  Drusuliti ,τα είπες όλα φίλε…100% σωστός..Με την τάση να ρίχνουμε το φταίξιμο στον λαό ,που πράγματι συμπεριφερθηκε ανόητα τα τελευταία 30 χρόνια(με ποιανού καθοδήγηση??),τα πραγματικά λαμόγια,διεθνή και εγχώρια,κρύβονται μια χαρά..

  Reply
 9. Ανώνυμος

  Οντως 7.06 πολυ ξεφτιλισμενο αρθρο. Ειναι της κατηγοριας του μαζι τα φαγαμε. Φταιμε ολοι αρα σκαστε και μην αντιδρατε. Γνωστο το κολπο της συλλογικης ευθυνης. Και η προπαγανδα καλα κρατει.

  Reply
 10. Ανώνυμος

  re to malaka/osoi asxetoi mphkan xrhmatisthrio exasan ara plhrvsan ta lathoi toys,kopane poy ua mas peis mazi ta fagame.
  ta lefta apo ta asfaleistika tameia me ta domimena omologa,ta yperthmologimena opla,farmaka poios ta efage re plhroforikarie ths poytsas?

  Reply
 11. Ανώνυμος

  Ωραίο το παραμυθάκι σου φίλε του Παγκάλου που δεν έμπλεξες ποτέ πουθενά και με κανέναν. Ωραίο το υβρεολόγιο, καλυμμένο βέβαια στον Νεοέλληνα. Ξεχνάς βέβαια Σημίτη και τους θιασώτες του χρηματιστηρίου, ξεχνάς ότι οι πολιτικοί και οι πλουτοκράτες τζογάρισαν πάνω στην αμορφωσιά και την πλεονεξία. Τεχνηέντως αποφεύγεις την αναφορά σε πληρωμή του μαρμάρου από τους φταίξαντες ταγούς και υποκινητές και διακινητές της καταστροφής και περνάς ωραιότατα στην εκπόνηση της δήθεν λύσης. Όμως φιλαράκο λύση χωρίς ξεκαθάρισμα θα φέρει νέα προβλήματα. Ας ξεκινήσουμε με το σκαμνί και την δήμευση περιουσιών των ταγών του χρηματιστηρίου και των όσων ενεθυλάκωσαν μίζες και ΚΠΣ και τα ξαναλέμε. Ας ξεκινήσουμε τώρα πρώτα δημεύσεις λογαριασμών, περιουσιών των ιδίων και των οικογενειών τους και μετά περνάμε σε φιλολογίες και ενδοσκοπήσεις. ΤΩΡΑ. Και μην έχουμε εμπιστοσύνη σε όσους φάγανε και τους αναθέτουμε την ΚΑΘΑΡΣΗ. Δεν μπορώ να ακούω από τύπους που παίρνουν μισθό ή σύνταξη πάνω από 2000 τον μήνα να μου λένε τι να κάνω. Ξέρω καλά τι να κάνω. Δημεύσεις, κατασχέσεις και κούρεμα γουλί των 1.000 ή 7000 ή των πόρσε καγιέν που προσβάλουν την νοημοσύνη μου λέγοντάς μου τι να κάνω για να αποπληρώσει η Χώρα μου αυτά που αυτοί και οι οικογένειές τους μάσησαν. Τέρμα πια. Καληνύχτα. Αύριο θάρθει μια άλλη μέρα. Εμείς θα την φέρουμε…

  Reply
 12. Ανώνυμος

  Όλοι που του δίνετε δίκιο είστε το λιγότερο Βλάκες. Αν αυτό ήταν η απόλυτη αλήθεια τότε γιατί στο μνημόνιο μπήκαν οι Ιρλανδοί;; Μήπως και αυτοί είναι Έλληνες!!!!
  Οι Πορτογάλοι;;;; Και με αυτούς τι γίνεται!!!! Οι Ισπανοί και οι Αμερικάνοι και και και. Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι ο αρθρογράφος μάλλον ΔΕΝ ξέρει την αλήθεια. Αν οι νεοέλληνες είναι χρεωμένοι η μισή ευθύνη είναι δική τους και η άλλη μισή σε αυτούς που τους δάνειζαν. Αυτοί δάνειζαν ΑΕΡΑ σύμφωνα με τον νόμο του κλασματικού αποθέματος ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ο αρθρογράφος. Και τι σχέση έχουν τα δάνεια των νεοελλήνων με τα δάνεια της νεοελλάδας;;;; ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. Το δικό μου δάνειο αυξάνει το έλλειμα;;;; Η μήπως η αναθεώρηση του ελλείματος έχει σχέση με τις περιβόητες …. εγγυήσεις που δόθηκαν σε αυτούς που δάνειζαν ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ και τώρα τους επιβραβεύουν;;; Τι σημαίνει εγγυήσεις η Ελλάδα έβαλε υπογραφή ή έδωσε ομόλογα;;;
  Πιο ξεφτιλισμένο άρθρο παραποιώντας την πραγματική αλήθεια με επιχείρημα μια άλλη αλήθεια δεν έχω διαβάσει.
  drosulitis

  Reply
 13. Ανώνυμος

  ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ…
  ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ….
  ========================
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ(ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ….
  ———————–
  ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ…ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ…
  ================

  Reply
 14. Ανώνυμος

  Να ζήσεις λεβέντη μου!
  "Στο σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας εμείς διαλέξαμε αυτόν της Κακίας και ας μάθαμε στο σχολείο ότι ο Ηρακλής διάλεξε τον δρόμο της Αρετής."
  Γειά στο στόμα σου! Κάθε τσόφλι και νούμερο προσποιούνταν τον κοσμοπολίτη!

  Reply
 15. Ανώνυμος

  Αγαπητέ Αναγνώστη κρατώ μια φράση σου μόνο, Οι εχθροί της πατρίδας μας, των παιδιών μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, και του Συντάγματος.
  ΡΙΚΑΡΔΟΣ

  Reply
 16. Ανώνυμος

  σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο και στο συμπέρασμα σου επίσης. αλλα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αυτό που πρέπει να κάνουμε κατά την δίκια μου ταπεινή γνώμη είναι να πάρουμε από όλους όσους διετέλεσαν υπουργοί βουλευτές πρωθυπουργοί και γενικότερα είχαν
  εμπλακεί είτε με την υπογραφή τους είτε αποφάσιζαν την περιουσια τους όχι μονο αυτών αλλα και τον συγγενών προτού και δευτερου βαθμού μέχρι να συμπληρωθεί το ποσο που έχει κλαπεί από τα ελληνικά ταμεία

  μονο έτσι δεν θα ξανατολμήσει κανένας από αυτούς να απλώσει το χέρι του ……

  εμενα δεν με νοιάζει αν θα μπούν φυλακή να είστε όλοι σίγουροι ότι θα τους τσούξει πολύ περισσότερο να τους πάρεις τα λεφτά τους από το να τους κλείσεις φυλακή

  Reply
 17. mavros-gatos

  ΕΓΏ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5000 ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ!!
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ!!

  ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑΤΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ''ΠΑΚΕΤΑ''
  ΔΕΝ ΦΙΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ ΟΥΤΕ ΦΕΣΩΣΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
  ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ(ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΑΝ, ΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ''ΔΑΝΕΙΣΤΗ''.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

  ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ''ΑΠΟΛΥΤΗ''!!

  Reply
 18. Ανώνυμος

  ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΕΚΕΙ.
  ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
  ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ.
  ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ.
  ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.
  Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΡΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΡΕΜΑΛΑ.
  ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.

  Reply
 19. Ανώνυμος

  ΕΙΝΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ .
  ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
  ΚΑΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.
  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ .

  Reply
 20. Ανώνυμος

  α) Σε συνέντευξη του τότε υπουργού Παπαντωνίου στην ΝΕΤ είχε πει ότι το 1% του ΑΕΠ της χώρας μας ότι ήταν 500 δις δρχ. (500.000.000.000 δρχ.) Η Ελλάδα τότε άξιζε 500 τρις δρχ. (500.000.000.000.000) περίπου.

  φιλε μου δεν "άξιζε" . Tο αεπ δεν αντικατοπτρίζει την αξια μιας χώρας αλλα το ακαθάριστο εθνικό προϊόν….

  Reply
 21. Ανώνυμος

  Αγαπητέ αρθρογράφε.
  Είμαι και εγώ προγραμματιστής αλλά πολύ μεγαλύτερος από εσένα (είμαι από τους πρώτους, χρονολογικά, στην Ελλάδα).
  Το μόνο που έχω να πω είναι:
  ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΝΝΑ ΣΟΥ

  Reply
 22. Ανώνυμος

  KAI ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ…? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ…?
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ…?
  ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Γ΄ΑΥΤΑ..? ή ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…

  Reply
 23. Ανώνυμος

  ΛΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΗ..

  Reply
 24. Ανώνυμος

  Δεν εχω καμμια σημαια αλλη εκτος την Ελληνικη δεν με ταϊσε κανενας κερατας δεν ειχα αλισβερισι με κανενα πολιτικο λαμογιο και μια ζωη πληρωνω σαν μαλακας οσο θυμαμαι τον εαυτο μου.

  Reply
 25. Ανώνυμος

  ΤΟΣΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

  ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *