Αν δεν αρχίσει να δικαιώνεται/παίρνει αξία το Σωστό..

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ;;;;

Γιατί ο άνθρωπος επέλεξε να γίνει κάφρος, ήτοι: να παίρνει μίζες, να χρησιμοποιεί μέσον (βύσματα), να πατά επί πτωμάτων για να κονομήσει, να….
κοιτά την πάρτη του (μακριά από τον κώλο μου κι ας είναι όπου να ‘ναι) κλπ;

Απάντηση: Γιατί η κοινωνία ΔΑΧΤΥΛΟΔΕΙΧΝΕΙ, ΛΟΙΔΟΡΕΙ, ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΕΙ, αυτόν που ΔΕΝ παίρνει μίζες, ΔΕΝ βάζει μέσον, ΔΕΝ πατά επί πτωμάτων, ΔΕΝ κοιτά την πάρτη του.

Ο κάφρος ήταν αλλά και παραμένει, ο μάγκας της υπόθεσης. Ο σωστός ήταν και παραμένει κορόιδο. Γιατί κάποιος να διαλέξει/προτιμήσει το σωστός;;;

Πάμε σε παράδειγμα. Η συναγωνίστριά μου η Μάρω (η δασκάλα) παραιτήθηκε για να μην υπηρετεί τους προδότες. Η πράξη της αυτή εκθειάστηκε από όσους περιμένουν κάποιον άλλον να ζωστεί με εκρηκτικά και να κάψει την βουλή οπότε και ο ίδιος να σωθεί. Όταν όμως από την πράξη της δεν έπεσε η κυβέρνηση, αποφασίστηκε ομόφωνα από την σοφή κοινωνία ότι έπραξε λάθος. (Οι αξίες οι πτυσσόμενες.)

Κι άκου να δεις στην πραγματική πραγματικότητα τι γίνεται φίλε μου. Η Μάρω έμεινε άνεργη, για να τραφεί εκείνη και το παιδί της (καθότι οι δολοφόνοι το άφησαν ορφανό από πατέρα), δουλεύει -όποτε βρει δουλειά- σε χωράφια, με μεροκάματα της πείνας ή χωρίς μεροκάματο, παίρνοντας προϊόντα διατροφής. Φυσικά τα χρέη που ανάγκασαν τον άντρα της να αυτοκτονήσει παραμένουν, το σπίτι της ανά πάσα στιγμή μπορεί να κατασχεθεί, το ρεύμα να της κοπεί, ζει δίχως θέρμανση κλπ (ό,τι τίμημα πληρώνει αυτός που κάνει σήμερα αντίσταση).

Το θέμα ποιο είναι; Οι άλλοι δάσκαλοι (οι σοφοί) που υπηρετούν τους προδότες, σκύβουν το κεφάλι, γονυπετείς τηρούν κάθε παράνομο νομοσχέδιο, πληρώνουν το εξής τίμημα: έχουν την αξιοπρεπή δουλίτσα τους, δεν βιώνουν καμία ανέχεια, τα παιδάκια τους ζουν καθωσπρέπει, το σπιτάκι τους είναι διασφαλισμένο, το ρεύμα τους πληρωμένο, ζεστούλα τον χειμώνα, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ έχουν το θράσος να κατηγορούν την Μάρω για την πράξη της!! Κακώς παραιτήθηκες, της λένε οι συνάδελφοι, να ζει το παιδί σου στην ανέχεια, να μην έχεις ασφάλεια, να μείνεις στον δρόμο.

Η Μάρω είναι αυτή που πληρώνει τίμημα αλλά και που ταυτόχρονα κατηγορείται κι από την σοφή κοινωνία.

(Δεν είναι αυτό το θέμα, χέστηκε ο αγωνιστής για την κατακραυγή, το θέμα είναι:) Ξέρεις τι προκαλείς, εσύ που δίνεις αξία στο άδικο; Είσαι η αιτία που ο διπλανός σου προτιμά/επιλέγει το κάφρος!!!!!!!!!!

Αν δεν αρχίσουμε να δαχτυλοδείχνουμε, λοιδορούμε, καταγγέλλουμε, τιμωρούμε, αυτόν που πράττει λάθος, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!!!!!

Και η ευθύνη είναι όλη δική μας, του καθενός ξεχωριστά.

Σ.Λ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *