Πανέτοιμη η ΕΛΑΣ στα Γιάννενα, περιμένει τους δραπέτες!

Αλίμονό τους αν να κάνουν το λάθος και να περάσουν στο Νομό Ιωαννίνων
Σε ρυθμούς επιχειρησιακού συναγερμού κινείται η ΕΛ.ΑΣ. στα Γιάννενα και το προσωπικό της δηλώνει πανέτοιμο να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί τη σύλληψη της διαβόητης συμμορίας του μακελάρη Μάριο Κόλα…

Δεν είναι τυχαίο ότι οι ίδιοι οι δραπέτες επέλεξαν να κινηθούν προς τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην περιοχή της Θεσπρωτίας και όχι προς αυτά των Ιωαννίνων, αφού είναι κοινή η διαπίστωση στους παραβατικούς και εγκληματικούς κύκλους, ότι η ΕΛ.ΑΣ. στα Γιάννενα δεν αστειεύεται. 
Θυμηθείτε ότι σε χρόνο dt (ντετέ) συνελήφθη πριν περίπου ένα μήνα ο μακελάρης των Κτισμάτων. Αλίμονό τους, αν η συμμορία του Κόλα κάνει το λάθος να περάσει στο νομό Ιωαννίνων. Εδώ τα πράγματα γι αυτούς ζορίζουν άσχημα. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι γι’ αυτό το ανθρωποκυνηγητό διαδραματίζεται αυτή την ώρα στα Θεσπρωτικά όρη. 
Οι αστυνομικοί στα Γιάννενα δεν κάνουν επιχειρησιακά λάθη και τους περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι οι δραπέτες θα αποφύγουν σαν ο… “διάβολος το λιβάνι” να περάσουν στο νομό Ιωαννίνων, γι αυτό και προτίμησαν -αποφασισμένοι για όλα- να πάνε στη βορειοδυτιότερη γωνιά της Ελλάδας και να παίξουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα στη Θεσπρωτία και όχι στα Γιάννενα.
http://epirusgate.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *