Τελευταία Νέα

Το αυστηρό μήνυμα της Ντόρας στη Χρυσή Αυγή

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κάλεσε τον πολιτικό κόσμο να επιδείξει…

«ψυχραιμία και νηφαλιότητα» και να μην «παίξει το παιχνίδι της Χρυσής Αυγής».

«Η Χρυσή Αυγή θα καταλάβει ότι υπάρχουν νόμοι και δημοκρατία σε αυτή τη χώρα .Τώρα το καταλαβαίνει και σφαδάζει», σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη, προσθέτοντας πως εάν η Χρυσή Αυγή «θέλει επαναληπτικές εκλογές σε περιφέρειες θα τις έχει, αλλά αν θέλει αποσταθεροποίηση δεν θα την έχει».

Αν ο Μιχαλολιάκος πιστεύει ότι μπορεί να παίξει με τους θεσμούς απατάται. Αν θέλει να παραιτήσει οκτώ βουλευτές, θα έχουμε οκτώ επαναληπτικές εκλογές, που θα κερδίσουν τα κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου», συνέχισε η κα Μπακογιάννη και συμπλήρωσε: «Αν θέλει να παραιτήσει 18, θα μείνει χωρίς κοινοβουλευτική εκπροσώπηση».

Παράλληλα, η πρώην υπουργός εξέφρασε την προτίμηση, σε περίπτωση εκλογών, τα υπόλοιπα κόμματα να κατέβουν με έναν υποψήφιο έναντι του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής

Απαντώντας σε προγενέστερες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, πως εκτυλίσσεται ουσιαστικά μία διαπραγμάτευση μεταξύ κυβέρνησης και Χρυσής Αυγής η κα Μπακογιάννη απάντησε πως η κυβέρνηση «βεβαίως δεν διαπραγματεύεται», προσθέτοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε «αμηχανία» καθώς πλέον «η κυβέρνηση βρίσκεται σε μετωπική σύγκρουση» με τη Χρυσή Αυγή.

Τέλος, η κα Μπακογιάννη προειδοποίησε πως η Ελλάδα δεν πρέπει να δίνει την εικόνα της αστάθειας σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, ειδικά την ώρα που «έχουμε τα πρώτα θετικά μηνύματα».

http://ysterografa.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *