Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ(;) ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!!

Οι φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χίο, αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα της θέσης που έχει εκφραστεί από το Κίνημά μας και έχει πλέον συνειδητοποιηθεί από το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού Λαού: οτι δηλαδή, τις…..
επιθέσεις των τελευταίων ημερών κατά Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής και κατά μεμονομένων Ελλήνων πολιτών, όχι μόνο τις ανέχεται η αστυνομία (κατόπιν εντολών του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ.) αλλά και τις συντονίζει!

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, διακρίνονται οι δολοφονικές – εγκληματικές συμμορίες της Αριστεράς, με κράνη, κουκούλες και φυσικά κραδαίνοντας «δημοκρατικά» ρόπαλα. Γνώριμη εικόνα βέβαια για όλους τους Έλληνες, εκτός από τους πολιτικούς απατεώνες και τους δημοσιογραφικούς λακέδες, οι οποίοι επιδιώκουν με κάθε τρόπο να πείσουν πως η πολιτική βία στην Ελλάδα, είναι προιόν της Χρυσής Αυγής. Εκείνο όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το γεγονός πως οι εγκληματικές συμμορίες της Αριστεράς, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα στην φωτογραφία, συνομιλούν με αξιωματικούς της αστυνομίας του Δένδια, μπροστά στα μάτια των οποίων, οι αριστεροί «δημοκράτες», επιδεικνύουν τα εγκληματικά τους σύνεργα δίχως καμία απολύτως αντίδραση!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *