Ο καιρός σήμερα ανοιξιάτικος με ήλιο

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στην…

Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά.

 Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 12 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

 Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

 Ηλιοφάνεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

 Ηλιοφάνεια περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *