ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΗΛΙΘΙΩΝ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Διάβασα σήμερα: Ήδη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας υπέβαλε νομοθετική πρόταση για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα το ΣΔΟΕ κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά του κόμματος…
Άρχισα πραγματικά να γελάω!

Οι απατεώνες πολιτικοί, με τα κόμματά τους που τόσα χρόνια έχουν κατακλέψει δημόσιο χρήμα, χρωστούν τα κέρατά τους σε όλες σχεδόν τις τράπεζες, και έχουν πάρει τη μία μίζα μετά την άλλη.. Ζήτησαν από το ΣΔΟΕ να κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής.

Και αντί εμείς να κάνουμε διαδηλώσεις ώστε να μπουν αυτοί οι απατεώνες πολιτικοί στη φυλακή, και να φύγουν οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα = που αυτόματα θα ρίξει το ποσοστό της Χρυσής Αυγής κάτω από το 1%, εμείς επικροτούμε την κυβέρνηση και νομίζουμε ότι τα κάνει όλα για το «φασισμό».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ!

Αυτές τις 4 μέρες που ασχολείστε όλοι με τη Χρυσή Αυγή, τα «δημόσια» νοσοκομεία, ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣ τόσα χρόνια αύξησε την ταρίφα από 5 στα 25 Ευρώ. (μόνο για Έλληνες ε; Γιατί οι λαθρο μπαίνουν τσάμπα, και αν πεις κουβέντα, θα σε πουν και ρατσιστή-φασίστα)

Επίσης στη Βουλή περνάει αυτές τις μέρες η ντροπολογία για το ξέπλυμα μίζας πολιτικών και καναλαρχών αλλά και το δικαστικό σκάνδαλο Προβόπουλου.

Έρχεται και το 3ο μνημόνιο..

Αλλά εμείς ασχολούμαστε με τη Χρυσή Αυγή.

Αν είναι πάντως να επιλέξω μεταξύ της Χρυσής Αυγής και των απατεώνων πολιτικών του ξεπουλήματος και της Ισλαμοποίησης της χώρας μου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ. θα επέλεγα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι πολιτικοί βρήκαν τα πρόβατά τους!

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *