Τροφές που σας βοηθούν να φαίνεστε νεότεροι!

Τόσο η γυμναστική όσο και η υγιεινή διατροφή αποτελούν τους καλύτερους (μη χειρουργικούς τρόπους) για να σας κάνουν…

να φαίνεστε νεότεροιη. Όμως, ορισμένα τρόφιμα έχουν ιδιότητες που θα βελτιώσουν το δέρμα σας, θα ενισχύσουν την ενέργειά σας και θα τονώσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Σολομός

Καθώς μεγαλώνουμε, η λειτουργία του εγκεφάλου μειώνεται. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, όπως εκείνα που βρίσκονται στο σολομό, μπορεί να προστατεύσουν το δέρμα, τον εγκέφαλο, τα μάτια, την καρδιά και τις αρθρώσεις.

Γιαούρτι

Το ελληνικό γιαούρτι έχει διπλή πρωτεϊνική δράση, έχει προβιοτικά και λιγότερη λακτόζη, γεγονός που το κάνει πιο εύπεπτο από τα υπόλοιπα γιαούρτια του εμπορίου.

Σπανάκι

Το σπανάκι είναι πλούσιο σε λουτένη και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.

Σοκολάτα υγείας

Η σοκολάτα υγείας (και όχι η λευκή ή η γάλακτος) έχει πολλά οφέλη και στην πραγματικότητα τρώγοντας ένα κομμάτι σοκολάτα την ημέρα σχετίζεται με χαμηλότερα επίπεδα της κακής χοληστερόλης και υψηλότερα επίπεδα της καλής χοληστερόλης.

Κόκκινο κρασί

Οι ευεργετικές ιδιότητες του κρασιού είναι ευρέως γνωστές. Οι γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί την ημέρα ενώ οι άντρες δύο.

Πράσινο τσάι

Είτε το προτιμάτε κρύο είτε ζεστό σας βοηθά να φαίνεστε νεότεροι. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι καταναλώνοντας 3 ποτήρια πράσινο τσάι την ημέρα επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης.

boro.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *