Τα “κουνελάκια” για την έπαυλη – φυλακή του Χέφνερ: Από τη χλιδή των Πόρσε, στα δανεικά αυτοκίνητα

Μια άλλη εικόνα για τη διαβόητη έπαυλη του Χιου Χέφνερ δίνουν οι 24χρονες δίδυμες αδερφές Carla και Melissa Howe.

Η έπαυλη του μεγιστάνα του Playboy Χιου Χέφνερ ήταν για περισσότερες από 4 δεκαετίες συνώνυμη με την αίγλη και τις γυναίκες.

Η εικόνα που έχει ο κόσμος περί ενός ηδονιστικού παραδείσου ανήκει στο παρελθόν και ο 88χρονος πλέον Χιου Χέφνερ προτιμά περισσότερο ένα παιχνίδι τένις από το σεξ.

Υπάρχουν 3 κινηματογραφικές βραδιές την εβδομάδα με αγαπημένες του ταινίες από τη δεκαετία του 1950, ενώ υπάρχει αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ!

Οι δίδυμες αδερφές αναφέρουν πως η ασφάλεια είναι τόσο αυστηρή στην έπαυλη των 22 δωματίων που μοιάζει σαν να πρόκειται για φυλακή.

“Όταν είστε εδώ θα πρέπει να γυρνάτε μέχρι τις 21:00. Δεν επιτρέπεται να καλείτε φίλους. Σίγουρα απαγορεύονται οι άντρες επισκέπτες. Έαν παραβείς τους κανόνες, σου απαγορεύεται η είσοδος.

Όταν βγεις, δεν μπορείς να επιστρέψεις. Η πιστωτική κρίση έχει οδηγήσει σε περικοπές, με αποτέλεσμα να έχει περικοπεί και το επίδομα των 630 λιρών ανά εβδομάδα στα κουνελάκια.

Τώρα πρόκειται απλά για δωρεάν στέγαση και διατροφή στην έπαυλη. Κάποτε η Playmate της χρονιάς έπαιρνε δώρο μια Porche και τώρα ένα Mini Cooper που πρέπει να επιστρέψει μετά από ένα χρόνο.

Τα προβλήματα υγείας και ο γάμος του με την 28χρονη Crystal Harris έκαναν, όπως αποκαλύπτουν, πιστό σύζυγο τον Χιου Χέφνερ.

“Στο παρελθόν θα είχε κοιμηθεί με όλα τα κουνελάκια. Έχουμε ακούσει ιστορίες να πηγαίνει με 16 γυναίκες και μετά να τις περνά στον επόμενο.

Τώρα δεν είναι έτσι. Για να είμαι ειλικρινής, είναι τόσο μεγάλος που δεν θα μπορούσα να τον φανταστώ να προσπαθεί να κάνει κίνηση”, σημειώνει η Carla.

“Είναι σαν παππούς τώρα. Η μόνη γυναίκα που κοιμάται μαζί του είναι η Crystal”.

Όσο όμως και αν η σεξουαλική όρεξη του Χιέφνερ έχει φθίνει, το επιχειρηματικό του ένστικτο είναι τόσο έντονο όπως πάντα.

“Διαβάζει όσα γράφονται για την έπαυλη. Το βλέπει ακόμα σαν επιχείρηση και θα εκπλαγείτε πόσο αυστηρός είναι.

“Αν κάνεις κάτι λάθος, θα πάρεις ένα email. Υπάρχει αυστηρός κώδικας συμπεριφοράς. Ακόμα και κανόνες για το Instagram και το Twitter.

Τακτικός επισκέπτης είναι ο 23χρονος γιος του Cooper που δεν μοιάζει σε τίποτα με τον πατέρα του αν και προορίζεται να αναλάβει την έπαυλη.

“Έχει κοπέλα και είναι ντροπαλός όταν περιστοιχίζεται από τις γυναίκες”.

Πηγή: Mirror

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *