ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Ένταση για το νοσοκομείο στο Δημοτικό συμβούλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ ημερησίας διατάξεως πήρε τον λόγο ο κ.Μπρούμας και προλόγισε οτι θα για 2 λεπτά θα αναφερθεί σε 2 θέματα και 3 λεπτά για ένα σοβαρό τοπικό…

Ξεκίνησε για το θέμα των λαθρομεταναστών που έχασαν την ζωή τους στην Ιταλία και συνέχισε για τους άτυχους λαθρομετανάστες που έχασαν την ζωή τους στην Πάλαιρο και σε εκείνο το σημείο της ομιλίας του τόνισε πόσο πολύ βοήθησε το κέντρο υγείας Αστακού που υπάγεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου το οποίο και αυτό με την σειρά του βοήθησε τις πρώτες στιγμές του ναυαγίου.

Το σοβαρό τοπικό θέμα ήταν ουρά στα προηγούμενα αφού συνέχισε με την αναφορά την χθεσινή,που σας παρουσιάσαμε δείτε εδώ,του διευθυντή της Ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ.Μαρακαντώνη που έκανε καταγγελία για τις μετακινήσεις προσωπικού απο το νοσοκομείο Μεσολογγίου προς το νοσοκομείο Αγρινίου μετά απο εντολή του διοικητή των νοσοκομείων Αιτ/νιας κ.Δημητρογιάννη λίγες μέρες πριν την απομάκρυνση του απο την θέση αυτή.

Μάλιστα ο κ.Μπρούμας προχώρησε ακόμη πιο πολύ αναφερόμενος σε μαρτυρίες που λένε οτι έχουν ακούσει τον κ.Δημητρογιάννη να λέει οτι θα το κλείσει το νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Ξεκινώντας την αναφορά του ο κ. Μπρούμας για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Κασσαβέτης άρχισε να ζητάει απο τον κ.Μπρούμα να τελειώνει για να συνεχίσει στα υπόλοιπα θέματα του δημοτικού συμβουλίου.

Η πρόταση του κ.Μπρούμα να μην ξαναμπεί διοικητής Αγρινιώτης στην θέση του διοικητή νοσοκομείων Αιτ/νίας αλλά ούτε και στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ήταν αυτό που για κάποιο δικό του λόγο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έκρινε πως δεν είναι σοβαρό θέμα για να γίνει εκείνη την στιγμή συζήτηση,ακούγεται στο βίντεο,και άρχισε να λέει στον κ.Μπρούμα οτι αυτός έκανε αγώνα για το νοσοκομείο ενώ ο κ.Μπρούμας δεν ήταν παρών.Αναγκάστηκε μέχρι και ο Δήμαρχος ο κ.Κατσούλης να του φωνάξει δυο φορές ,Πρόεδρε,ώστε να τον επαναφέρει στην τάξη.Οταν ζήτησε απο τον κ.Μπρούμα προτάσεις ο κ.Μπρούμας του πήγε στο προεδρείο ενα πάκο χαρτιά που όπως είπε είναι οι προτάσεις του.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μετά απο αυτά είπε οτι ενα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι το νοσοκομείο θα πρέπει να προγραμματιστεί να συζητηθεί σε δημοτικό συμβούλιο.

Σε εκείνο το σημείο πήραν τον λόγο οι επικεφαλής των παρατάξεων όπως και ο δήμαρχος και όλοι συμφώνησαν στην πρόταση του δημάρχου για συνάντηση με τις νέες διοικήσεις των νοσοκομείων.

onairnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *