Τα παράξενα συνοικέσια οδηγούν σε γάμους εκτρώματα και ειδικά όταν δεν υπάρχει προίκα !

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος ΕΠΑΜ, διαβάζουμε Δελτίο Τύπου, ότι την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 μεταξύ του ΕΠΑΜ και του Σ.Ε.Ε. (Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας ή κόμματος αποστράτων όπως κακώς αυτοαποκαλούνται) «συμφωνήθηκε ότι η συνεργασία των δύο φορέων θα πρέπει να δοκιμαστεί και να σφυρηλατηθεί βήμα το βήμα…

και πριν από όλα στην πράξη, μέσα σε κοινούς αγώνες, και μαζί με τον, σκληρά δοκιμαζόμενο, ελληνικό λαό, ώστε να καταστεί δυνατή μια πανεθνική – πατριωτική πανστρατιά, που θα οδηγήσει στην ανατροπή του σημερινού καθεστώτος και του πολιτικού κατεστημένου γενικότερα, στη νίκη του λαού». Την παραπάνω δήλωση υπογράφουν και τα δύο κόμματα και είναι αναρτημένη στο http://epamhellas.gr/.

Περιέργως, η ως άνω δήλωση περί συνεργασίας των δύο πολιτικών φορέων δεν έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Ε.Ε. και ευλόγως δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με αυτή τη συνεργασία και γιατί αποκρύπτεται;


Ο μεν ένας φορέας (ΕΠΑΜ) την ανακοινώνει επίσημα με ΔΤ, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του αλλά ο άλλος (ΣΕΕ) την αποκρύπτει προκειμένου να μην ενημερωθούν τα μέλη του και υπάρξουν προφανώς αφενός μεν έντονες διαφωνίες περί του σχεδιαζόμενης συνεργασίας αφετέρου δε περαιτέρω ομαδική φυγή μελών του λόγω της παράδοξης αυτής σύμπλευσης, χωρίς αρχηγούς αλλά με ένα συντονισμένο σχέδιο δράσης !

Το κατά πόσο τώρα ένας πολιτικός φορέας αναγκάζεται να προσεγγίσει κάποιον άλλον, με τον οποίο δεν υπάρχει καμιά απολύτως σύμπτωση θέσεων, απόψεων, προγραμμάτων κλπ παρά μόνο ένα γενικό «για τη Σωτηρία της πατρίδας», αυτό μόνο η νέα ηγεσία του ΣΕΕ μπορεί να μας το εξηγήσει που με άλλες αρχές και ιδεολογία ξεκίνησε και σε άλλες …..αγκαλιές καταλήγει.

Οψόμεθα και αναμένουμε.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *