Τελευταία Νέα

Τσίπρα…….Κάτω τα χέρια από τους καναλάρχες και τους εκδότες μας ! ! ! !

Μπροστά στον κίνδυνο να βρεθούν οι Ελληνες τηλεθεατές χωρίς τα ποιοτικά τηλεοπτικά προιόντα που τούς προσφέρουν οι εγχώριοι καναλάρχες και χωρίς την ενημέρωση των θαλασσοδανεισμένων εφημερίδων τους, (οι οποίες σημειωτέον έχουν πρόσβαση σε
πανάκριβες προσφορές), θα πρέπει να υπάρξει παλλαικό μέτωπο αντίστασης.

Έχετε αναρωτηθεί πόσο φτωχή θα είναι η ζωή μας χωρίς τα ξέκ@λα και τα φτηνοπρογράμματα του Κυριακού, του Κοντομηνά, του Μπόμπολα και πάει λέγοντας ;;;;

Έχετε αναρωτηθεί πόσοι χαραμοφάηδες νταλαβεριτζήδες ζουν μέσα από αυτό το βλαχομπαρόκ τηλεοπτικό lifestyle;

_______________________________________________________

Πόθεν έσχες στους μεγαλοκαναλάρχες δεσμεύτηκε ότι θα βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης.
Κι όχι μόνο αυτό: είπε οτι είναι  έτοιμος να τούς κατάσχει τις τηλεοπτικές άδειες μια και κανείς καναλάρχης δεν σέβεται-όσο αφορά το πρόγραμμα-τούς όρους της σύμβασης εκχώρησης που έχει συνάψει με το Δημόσιο.

Κι αυτό  καθότι ακόμη κι αν οι παππούδες είναι ζάπλουτοι άμα δεν έχουν κανάλια στην κατοχή τους οι μόνες που θα γυρίσουν να τούς κοιτάξουν είναι τα κορίτσια των πρώην ανατολικών χωρών.

Ο πρόεδρος του κόμματος ΑλέξηςΤσίπρας,  παρουσίασε αναλυτικά τις ενέργειες που θα ακολουθήσει για να μπει ένα τέλος στο καθεστώς ανομίας μέσα στο οποίο λειτουργούν τα ΜΜΕ εδώ και 30 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος του, ανάφερε για τα ΜΜΕ ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ενεργοποιήσει τις διατάξεις των νόμων, οι οποίες:

(α) επιτρέπουν στην Τράπεζα της Ελλάδος ή στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές να διενεργούν ελέγχους για την προέλευση της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων ενημέρωσης, και

(β) ισχύουν για όλες τις Ανώνυμες Εταιρείες και προβλέπουν ότι μια ζημιογόνα επιχείρηση δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί επ’ αόριστον χωρίς να ανακεφαλαιοποιείται.

Διαγωνισμός για τις άδειες

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι θα προκηρυχθεί από μηδενική βάση διαγωνισμός για τις άδειες λειτουργίας ΜΜΕ.

Στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα αναθεωρήσει το θεσμικό πλαίσιο που τις διέπει, σεβόμενη την αντίστοιχη ευρωπαϊκή νομοθεσία.

«Ενισχύουμε τους θεσμούς κοινωνικού ελέγχου, διαφάνειας και δημοσιότητας σε όλα τα στάδια, αυστηροποιούμε τους όρους σχεδιασμού και εκτέλεσης των δημοσίων συμβάσεων, διαμορφώνουμε αντικειμενικό και διαφανές θεσμικό πλαίσιο διεξαγωγής των δημοσίων διαγωνισμών και βάζουμε τέλος στις Φωτογραφικές προκηρύξεις» είχε πει ο κ. Τσίπρας.

Για να δούμε τι θα δούμε ..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *