Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ


ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Με τη χάρη του Θεού αυτό το διάστημα συμπληρώνονται δύο χρόνια λειτουργίας της εισόδου του ενοριακού Ναού μας στο διαδικτυακό χώρο.
Ξεκινήσαμε απλά και αθόρυβα μια μικρή προσπάθεια επικοινωνίας με ενοριακούς και εξωενοριακούς αδελφούς μας, όπου γης. Μ’ αυτούς που ταυτιζόμαστε στην πίστη και μπορούμε πιο εύκολα να συμπνευματιζόμαστε, αλλά και μ’ εκείνους που διαφοροποιούμαστε, όσον αφορά τον…….
πνευματικό μας προσανατολισμό.

Σκοπός μας δεν είναι να κάνουμε το δάσκαλο ή τον καθοδηγητή ή να παρεμβαίνουμε στις προσωπικές απόψεις του καθενός. Ούτε θέλουμε να προσηλυτίσουμε στο πιστεύω μας και ν’ αυξήσουμε την επιρροή μας. Όχι. Σκοπός μας είναι να πετύχουμε μια ζεστή προσέγγιση επικοινωνίας σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο και στην πορεία, αν ο Θεός θελήσει, να λαλήσει αγαθά στις καρδιές τους, να συμπορευθούμε μαζί προς την αληθινή αυθεντία, την Αλήθεια, προς την άληκτη Βασιλεία Του.

Πάντως, προσπαθούμε με τον χρόνο που διαθέτουμε, λόγω των πολλαπλών ασχολιών μας, να σας προσφέρουμε νύξεις πάνω σε ποικιλία θεμάτων με ενδιαφέρον, κατά τη γνώμη μας, εσείς βέβαια θα το κρίνετε, ώστε το φως του Χριστού να μη μείνει υπό τον μόδιον, αλλά να λάμπει παντού.

Ο χαρακτήρας του ιστολογίου μας, όπως έχουμε τονίσει από την αρχή, δεν είναι καθαρά εκκλησιαστικός και πνευματικός. Αφ΄ ενός προβάλλει με σαφήνεια τον εκκλησιαστικό λόγο και σας προσκαλούμε όλους σε μια κοινή προσπάθεια, ώστε μέσα από την ποικιλία της διακίνησης των ιδεών και των απόψεων ν’ ακούγεται απαλός ,τρυφερός, γεμάτος αγάπη και συμπάθεια προς όλους τους αδελφούς μας ο συγκλονιστικός και αφυπνιστικός λόγος του χαρούμενου μηνύματος του Ευαγγελίου στο σύγχρονο κόσμο μας.

Αφ΄ ετέρου αναδεικνύει θέματα επικαιρότητας, εθνικά θέματα, περιβαλλοντικά- οικολογικά. Προβάλλει φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Πάτρα, την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο, πολιτιστικά γεγονότα κ.ά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους επισκέπτες του ιστολογίου μας και να υποσχεθούμε, ότι θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ό,τι δυνάμεθα καλύτερο και ωφελιμότερο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και όσους έχουν γίνει Αναγνώστες μας και καθημερινά ενημερώνονται για τις αναρτήσεις μας. Ευχαριστούμε και αυτούς που στα δικά τους ιστολόγια και ιστοτόπους μας έχουν στους προτεινόμενους συνδέσμους τους.

Ευχόμαστε κάθε ευλογία σε όλους και καλή εκκλησιαστική χρονιά.

Καλές και γόνιμες συναντήσεις.

Πρωτ. Γερασιμάγγελος Στανίτσας

http://agiabarbarapatras.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. p ioa

    ΚΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ 1000 ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟΥΣ οπως ευχηθηκε πιο πριν ο φιλος petaloydas.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *