Αυτός είναι ο Αλβανός παιδόφιλος

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος
39χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την 15.02.2013, στο Καπανδρίτι Αττικής, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων.

 Πρόκειται για τον TABAKU (επ) THANAS (ον) του RUSHIT και της KADIFE, που γεννήθηκε το 1974 στην Αλβανία και κατοικεί στο Καπανδρίτι Αττικής.

Σε βάρος του ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της πορνογραφίας ανηλίκων (προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας), με τη χρήση διαδικτύου, η παραγωγή του υλικού της οποίας συνδέεται με την εκμετάλλευση ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, κατ’ εξακολούθηση.

Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

egklimatiokothta.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *