Στην Αθήνα ο Λοντ

Ο Ρόμπιν Λοντ έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης (13/5), συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, τον παλαίμαχο παίκτη της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, για να διευθετήσει τις τελευταίες και τυπικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.
Ο 22χρονος Φινλανδός χαφ, που είπε ήδη το πρώτο του «αντίο» στην Ελσίνκι, προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τον περίμεναν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λεωνίδας Βόκολος, αλλά και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας, Νικόλαος Βασιλαράς.
Λίγα λόγια είπε ο νεαρός άσος στους εκπροσώπους του Τύπου, αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι πήρε όλες τις πληροφορίες του ήθελε από τον Γιόνας Κόλκα, ο οποίος είναι και ο μοναδικός Φινλανδός που έχει αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό. «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να πετύχω πράγματα με τον Παναθηναϊκό και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω μιλήσει με τον Γιόνας Κόλκα και ξέρω για την ομάδα», τόνισε.
Στη συνέχεια ο Λοντ θα περάσει από τα γραφεία του συλλόγου για να ξεκαθαριστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, είτε το βράδυ της Τετάρτης είτε το πρωί της Πέμπτης (14/5). Το συμβόλαιο του Λοντ θα έχει ισχύ μέχρι το 2018 και οι απολαβές του, που θα κυμαίνονται στις 100-120.000 ευρώ, θα είναι κλιμακωτές.

Πηγη a sports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *