Πρώτος στόχος ο Φέντε

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει λάβει την οριστική απόφαση, προκειμένου να κινηθεί για την απόκτηση του Φεντερίκο Καρτάμπια «Φέντε» από τη Βαλένθια. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον εκλεκτό του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της επίθεσης και τις προσεχείς ημέρες, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα ξεκινήσει επαφές με τις «νυχτερίδες», προκειμένου να φορέσει ο παίκτης τα κιτρινόμαυρα.

Αρχικά, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη, όμως αν αυτό δε καταστεί δυνατόν, τότε θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 22χρονος παίκτης αγωνίστηκε φέτος στην Κόρδοβα, με τη μορφή δανεισμού από τη Βαλένθια. Ο «Φέντε» φέρεται να έχει πάρει προβάδισμα έναντι του Νάτσο Σκόκο, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Από εκεί και πέρα, στάση αναμονής κρατούν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, σχετικά με την υπόθεση του Έρβιν Μούλντερ. Ο Ολλανδός τερματοφύλακας εξακολουθεί να περιμένει κάποια καλύτερη πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα, πριν πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει στην ΑΕΚ. Ο 26χρονος παίκτης μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει κάποια άλλη αξιόλογη πρόταση.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *