Στοχ: Σαν να παίζαμε στην Τούμπα, σημαντική η νίκη

Ο Στοχ μίλησε για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ με τους Τζαβέλλα και Νίνη, ενώ στάθηκε στην παρουσία των…

φίλων του ΠΑΟΚ στην Βέροια

“Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Όταν μια μεγάλη ομάδα παίζει εκτός έδρας ο αντίπαλος είναι πιο συγκεντρωμένος. Ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια όσο δύσκολα και να είναι”, είπε αρχικά ο Στοχ και πρόσθεσε:

“Ήταν μια δύσκολη νίκη και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Ο Τζαβέλλας και ο Νίνης είναι σπουδαίοι παίκτες διεθνούς κλάσης. Μας βοήθησαν πολύ και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Ήταν σαν να παίζαμε εντός έδρας μιας και είχαμε πολλούς υποστηρικτές απ τη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ σημαντική η νίκη αυτή”, είπε αρχικά ο Σλοβάκος άσος και συνέχισε:

“Ξέραμε εξ αρχής ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι με πολλά συναισθήματα. Ξέρω ότι δεν πρέπει να αντιδρώ, είναι δύσκολο αλλά όταν περνάνε λίγα δευτερόλεπτα ηρεμώ και νομίζω ότι είναι οκ τα πράγματα”. Ο Βίτορ από την πλευρά του δήλωσε:

 “Είναι ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα για εμάς γιατί στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά πιστεύω ότι καταφέραμε να κερδίσουμε άξια. Είναι πολύ καλοί παίκτες και ο Τζαβέλλας και ο Νίνης, με μεγάλη ποιότητα και αυτοί χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Εμείς πρέπει να κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι και αν συνεχίσουμε έτσι θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Δεν είναι οι αμυντικοί που μόνο αμύνονται και όλη η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται. Το σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε αλλά και εκεί χωράει βελτίωση και νομίζω ότι για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε χρειάζεται βελτίωση σε όλους τους τομείς”.

Πηγή: www.sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *