Στη Λαμία και σήμερα οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. – Τι ψάχνουν σε νοσοκομείο και ληξιαρχείο

Έρευνα σε βάθος από το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων για τις “ύποπτες” γεννήσεις στη Λαμία


Από χθες το μεσημέρι οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ. επέστρεψαν στη Λαμία. Είναι η τρίτη φορά που επισκέπτονται το νοσοκομείο Λαμίας και το ληξιαρχείο.

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων ζήτησαν και πήραν φωτοαντίγραφα και από το βιβλίο κίνησης των ασθενών της Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας για να τα συγκρίνουν με αυτά που ήδη έχουν από το βιβλίο – μητρώο νεογνών.

Ήδη από τον πρώτο έλεγχο ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός γεννήσεων άγαμων μητέρων, Βουλγαρικής υπηκοότητας σε συνδυασμό με τις επίσης πολλές υιοθεσίες, έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους αστυνομικούς.

Στο στόχαστρο η διετία 2009 -2010
Οι μισές από τις 300 περίπου γεννήσεις από Βουλγάρες μητέρες και μάλιστα άγαμες έχουν γίνει την διετία 2009 – 2010. Ο αριθμός είναι πάρα πολύ μεγάλος και μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να είναι, ενώ γίνεται διασταύρωση στοιχείων και με τα αρχεία του ληξιαρχείου για να διαπιστωθεί, εάν κατ΄αρχήν έγινες όλες οι ληξιαρχικές πράξεις γέννησης στο δήμο Λαμιέων και πόσες από αυτές κατέληξαν σε υιοθεσία ή εκκρεμούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αδιάφθοροι έχουν ζητήσει περισσότερα στοιχεία από το ληξιαρχείο και σήμερα από το πρωί είναι στο δημαρχείο για να συνεχίσουν την έρευνα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση επίσης παίρνουν καταθέσεις και συγκεντρώνουν μαρτυρίες για την ξανθιά Βουλγάρα και τον κοντό που συνόδευαν στο νοσοκομείο τις περισσότερες από αυτές τις γυναίκες.

Lamiareport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *