Με Λαγό κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στη δεύτερη «πράξη» και ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεσή του τον Τάσο Λαγό.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι στη διάθεσή του τους Χουχούμη και Πέτριτς, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν ενώ απών θα είναι και ο Μέντες που δεν υπολογίζεται.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Λαγός, ο οποίος μπορεί να αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού αλλά φαίνεται πως το ξεπέρασε και θα δώσει κανονικά το «παρών».

Ο τεχνικός των “πρασίνων” ήταν αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο και θέλει η ομάδα να συνεχίσει έτσι για να τερματίσει στην πρώτη θέση ενώ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το να βρίσκεται ο Μπεγκ στη βασική ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Μπερίσα.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *