ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΗ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ:

1. τον καινούριό μας Πρωθυπουργό
2. την καινούρια μας Κυβέρνηση
3. την καινούριά μας Βουλή
4. τον Απανταχού της Γης Ελληνισμό

Κάποια καλά βήματα και σωστές αντιδράσεις προς τους
„ διαφεντευτές „ της ζωής και της μοίρας μας, έδωσαν
φτερά σε κάποια πρώτη ελπίδα, λίγο φως στη μαυρισμένη
μας ψυχή, λίγη ανάσα, που τόσο την έχουμε όλοι μας ανάγκη.

Ιστορική και πολύ, μα πολύ κρίσιμη και καθοριστική η εποχή
που περνάμε. Για να έχει διάρκεια αυτή η τόσο καλοδεχούμενη
πρώτη ευφορία μας, ένας δρόμος υπάρχει: ο δρόμος της αλήθειας,
η οριστική μας έξοδος από την εικονική πραγματικότητα, την
αποβλάκωση και το παραμύθιασμα, που μας έχουν επιβάλλει για
δεκαετίες τώρα.

Τα δυνατά, διαπραγματευτικά μας χαρτιά, είναι το άνοιγμα όλων
ανεξαιρέτως των επτασφράγιστων φακέλων , όσο δύσκολες και αν μπορεί να φαίνονται οι συνέπειες που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν. Ο καθένας μας, με όποιες δυνάμεις διαθέτει, να
συμβάλλει σε αυτό τον μαραθώνιο εξυγίανσης της Πατρίδας μας,
για να μπορέσει να ριζώσει και ευδοκιμήσει η ελπίδα.

Έτσι κι εγώ, με τις δικές μου μικρές δυνάμεις, απευθύνω ένα
Κάλεσμα, προτείνοντας μερικούς σοβαρούς φακέλους, που
πιστεύω, έφτασε πια η κατάλληλη στιγμή να ανοίξουν. Να
δώσουμε άμεσα ένα τέλος στις προσβολές και ταπείνωση που με περίσσια γενναιοδωρία μας στολίζουν τα τελευταία χρόνια και
περήφανα να ρίξουμε εμείς άπλετο ελληνικό φως σε αυτά που με τόση επιμέλεια οι ίδιοι με συνεργούς τους δικούς μας προδότες
και δοσίλογους μας κρύβουν.

1ος Φάκελος:
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
( θα ακολουθήσουν και μερικοί άλλοι ακόμα … )
Ας κατεβάσουμε λοιπόν άμεσα, όλοι μαζί από το θρόνο της καγκελαρίας, την αξιότιμη και θρασύτατη Κυρία Μέρκελ, αφού στην πραγματικότητα δεν είναι παρά η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με αυτό το όνομα, που είναι η χώρα της, αφού η Γερμανία όπως από καιρό έχουμε τεκμηριώσει, μετά το 1945 ποτέ, μα ποτέ δεν υπήρξε ελεύθερο κυρίαρχο κράτος. Δεν της έχει μέχρι ακόμα και σήμερα επιτραπεί να υπογράψει Συνθήκη Ειρήνης με τις 54 χώρες με τις οποίες βρίσκεται ακόμα σε εμπόλεμη κατάσταση (φυσικά και με την Ελλάδα), βρίσκεται ακόμα υπό κατοχή ( κυρίως αμερικανική ), δεν έχει γίνει ποτέ Ένωση και αποκατάσταση του Διεθνούς Δικαίου, σύμφωνα με αυτά που υπογράφτηκαν από τους Συμμάχους μετά το τέλος του 2.ΠΠ , δεν έχει Σύνταγμα, παρά έναν Βασικό Νόμο , που επιτελεί χρέη Συντάγματος και δίνεται σε υπό κατοχή χώρες, δεν… δεν…., δεν υπάρχει δηλ. τίποτα νόμιμο στη χώρα την οποία η κυρία αυτή θέλει ψευδώς, να εκπροσωπεί ως καγκελάριος – που δεν είναι κλπ. κλπ.

Βλέπε :ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

και ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Το ίδιο και ο φαρμακερός και μισάνθρωπος „ υπουργός „ της που
μαζί του καθώς και με όλη την κακόφωνη χορωδία των καρτέλ πουεκπροσωπούν, παίζουν επικίνδυνα και ασυγχώρητα εγκληματικά εις βάρος μας.

Γι αυτό όλοι και όλες μαζί, να δώσουμε τώρα ένα τέλος σε αυτή τη βαρβαρότητα, που μας προσβάλλει και καταδικάζει σε δυστυχία και να συνταχθούμε με τους ενεργοποιημένους καθηγητές, τα κινήματα ,το γερμανικό λαό, τους απλούς πολίτες, που έχουν πλέον και αυτοί αρχίσει να ξυπνάνε και να καταλαβαίνουν τι παίζεται με τη χώρα τους, με όλους μας. Αυτούς που ζητάνε Συνθήκη Ειρήνης,
έξοδο από το Ευρώ, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, που είναι ενάντια τις πολεμοχαρείς βλέψεις και ενέργειές τους, σε σύμπνοια με τις ΗΠΑ όπου και είναι αυτές. Που είναι ενάντια στην ισλαμοποίηση και καταστροφή της Ευρώπης, που μας γυρίζει πίσω στο Μεσαίωνα.

Με αυτούς, που δηλώνουν ανοιχτά πως θέλουν μια άλλη Ευρώπη,
ελεύθερων, ανεξάρτητων, κυρίαρχων κρατών, με δικό τους νόμισμα, γλώσσα και πολιτισμό, με Ελβετικό Σύστημα διακυβέρνησης (δηλ. Καποδιστριακό ) και συνεργασία μεταξύ αυτών των κρατών σταπλαίσια μιας αρχαίας ελληνικής αμφικτιονίας.

Απλοί άνθρωποι στη Γερμανία, καλούν όλους τους Ευρωπαίους
να στηρίξουν την προσπάθειά τους , ώστε να κινητοποιήσουν τον Πρόεδρο Βλαδίμηρο Πούτιν, – ως αρχηγό μιας από τις εγγυήτριες δυνάμεις- να ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την υπογραφή αυτής της τόσο σημαντικής για όλους Συνθήκης Ειρήνης. Ενέργεια που θα ανοίξει το δρόμο για την υπογραφή σειράς ανάλογων Συνθηκών, με όλες τις 54 χώρες , με τις οποίες ακόμα βρίσκεται σε εμπόλεμη ως εκ τούτου κατάσταση και όπως ήδη αναφέραμε πιο πάνω.

Εμπρός λοιπόν, ας υπογράψουμε όσο γίνεται περισσότεροι την
ανοικτή επιστολή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μας αφορά
όλους και όλες. Η παγκόσμια και η ευρωπαϊκή ειρήνη βρίσκονται
σε μεγάλο κίνδυνο και ο γερμανικός λαός αρνείται να οδηγείται από τα ίδια και τα ίδια καρτέλ και συμφέροντα σε συνεχείς συρράξεις. Βλ. π.χ. τι γίνεται με την Ουκρανία, αύριο με τη Ρωσία , προχθές στο Κόσσοβο, τη Γιουγκοσλαβία , το Ιράκ και τελειωμό δεν έχει. Παλεύουν και διαμαρτύρονται για τα κίτρινα ΜΜΕ που έχουν και την ύπουλη ενημέρωση που καθημερινά τους σερβίρουν.

Τους λαούς πρέπει να πλησιάσουμε και να κερδίσουμε τη συμμαχία, την κατανόηση και φιλία τους και όχι να αφηνόμαστε στην τρομοκρατία „φυτευτών“ από τα καρτέλ ηγεσιών. Και εδώ μας θέλω: εσείς οι καινούριοι μας σωτήρες, να αποδείξετε ότι δεν είσαστε και εσείς όπως αυτοί „ φυτευτοί „ και όπως και οι πριν από εσάς και ότι η αλήθεια και το συμφέρον της Πατρίδας, είναι ο ιερός και υπέρτατος σκοπός της προσπάθειας που αναλάβατε.

Σηκώστε ανάστημα απέναντι στο Βερολίνο και πείτε τους καθαρά
ότι παύετε να τους αναγνωρίζετε και να συνομιλείτε μαζί τους, μέχρι να υπογραφεί Συνθήκη Ειρήνης και να εκλεγεί νόμιμη γερμανική κυβέρνηση που να εκπροσωπεί πραγματικά το γερμανικό λαό και όχι τα καρτέλ και τις δυνάμεις κατοχής της χώρας. Και πως άμεσα, πρέπει να αποσύρουν το παραπαίδι τους το Φούχτελ, μαζί με όλη του την κουστωδία, των καρτέλ και εργολάβων και του κάθε νεκροθάφτη που μας έχει κουβαληθεί μαζί του και μας έχει κάτσει στο σβέρκο.

Αυτά για την καινούριά μας κυβέρνηση. Όμως τώρα προτείνω, να
ανασκουμπωθούμε όλοι και όλες εμείς και να ριχτούμε στη
μελέτη αυτού του μοναδικού φακέλου, ώστε σωστά πληροφορημένοι, νηφάλια και ψύχραιμα, να βοηθήσουμε εποικοδομητικά την ηγεσία μας, να ξεπεράσει πιο εύκολα τους όποιους εκβιασμούς και τρομοκρατία θα μας επιβάλλουν οι βασανιστές μας.

Συμπέρασμα:

Όλοι μαζί:
– προχωράμε στη μελέτη αυτού του 1ου Φακέλου,
– γεμίζουμε το διαδίκτυο με σοβαρή και τεκμηριωμένη  πληροφόρηση  και γνώση,
– στηρίζουμε την κυβέρνηση ενωμένοι , όχι μόνο για να μπορέσει να προχωρήσει στο αναγκαίο άνοιγμα του φακέλου Γερμανία, αλλά και αν – κούφια η ώρα – υπάρξουν πισογυρίσματα, εμείς να
είμαστε εκεί, άγρυπνοι φρουροί, να τη στηρίζουμε , αλλά και να
την φέρνουμε πάλι στα ίσια, συνεχώς υπενθυμίζοντάς της το
καθήκον της για την αλήθεια.

Ήλθε η ώρα της Ελλάδος και του ελληνικού φωτός. Όλοι μαζί με την
κατά-δικιά μας περηφάνια του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού, ναι εμείς ν α την βγάλουμε την Πατρίδα από το σκοτάδι
και τον όλεθρο, που κάποιοι ύπουλοι θέλουν, με το έτσι θέλω να της
επιβάλουν.

Εμπρός λοιπόν:
α. υπογράφουμε την πρωτοβουλία των φίλων γερμανών:

Το κείμενο πρώτα στα Ελληνικά:

Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ της Γερμανίας και της Ρωσίας
Επιθυμούμε να „ ξορκίσουμε „ τον κίνδυνο του πολέμου από την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο !

Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ της Γερμανίας και της Ρωσίας

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε Wladimir Wladimirowitsch Putin,
Οι συνεχείς προσπάθειές Σας για την Ειρήνη είναι τόσο εμφανείς, όσο και ο διογκούμενος κίνδυνος ενός πολέμου στην Ευρώπη.
Για να δοθεί η πρέπουσα σημασία στο θέμα της Ειρήνης στην Ευρώπη είναι επείγουσα ανάγκη η υπογραφή Συνθήκης Ειρήνης μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Γερμανίας.
Όπως επιβεβαιώνουν εξαίρετοι Νομομαθείς και Συνταγματολόγοι, η Συμφωνία 2+4 που υπογράφτηκε στις 15 Μαϊου 1991 στη Μόσχα δεν αντικαθιστά τηΣυνθήκη Ειρήνης, που πρέπει σύμφωνα με το Δίκαιον των Εθνών να υπογραφεί ανάμεσα σε εμπόλεμες παρατάξεις. ( βλ. την Απόφαση του Γερμανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Καρλσρούης του 1973, όπου βεβαιώνεται η μέχρι σήμερα συνέχεια του Γερμανικού Ράϊχ. Να αναφέρουμε επίσης, ότι στο Βιβλίο – Κατάλογο τωνΕταιρειών της Φρανκφούρτης, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας
είναι καταχωρημένη ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ ) !

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έχει μέχρι σήμερα τερματισθεί ο πόλεμος μεταξύ του Γερμανικού Ράϊχ και της Ρωσίας.
Αυτή την κατάσταση, την επιβεβαιώνει και ο Ρώσος ειδικός σε θέματα ασφάλειας Alexej Fenenko:
(…)
Σχετικά με την επανένωση της Γερμανίας και τη σημερινή στρατιωτικό-πολιτική κατάσταση στη χώρα, έχει επίσης ερωτηθεί ο κύριος Alexej Fenenko. από το RIA Novosti .
Έτσι λοιπόν, πρώτον η Συμφωνία 2+4 δεν αποτελεί Συνθήκη Ειρήνης, από νομικής απόψεως και δεν έχει υπογραφεί καμία τέτοια μέχρι σήμερα, μεταξύ της Γερμανίας και της Ρωσίας ή μεταξύ των Δυτικών Δυνάμεων και της Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *