Ο Ναζισμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο Χιτλερισμός του ΠΟΥΤΙΝ.

Το διαζυγιο Νεοέλληνα-Λογικής

” Δεν κάνουμε διάλογο μαζί σας. Ήλθαμε να διαλύσουμε τη συνάντηση» κραύγαζαν φοιτητές που πρόσκεινται σε κόμματα της Αριστεράς, προς τους καθηγητές τους και τους πανεπιστημιακούς (Ελληνες και ξένους) που ταξίδεψαν στη ….
Θεσσαλονίκη από πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Βρετανίας και του Βελγίου για να συμμετάσχουν στην εξωτερική αξιολόγηση τμημάτων της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου. Τα γεγομοτα περιγραφονται στην διαδικτυακη πυλη του ΑΠΘ http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_24/12/2013_533621

Το ίδιο επανελήφθη στις στις 17 Φεβρουαρίου, όταν έγινε η πρώτη απόπειρα για τη διενέργεια των εκλογών για τη θέσι του κοσμήτορα στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, και πάλι ξανά χθες( 27/02/2014) όταν περίπου 10 «φοιτητές»του ΣΥΡΙΖΑ ( της σχολής μεταπτυχιακών αναρχοβανδαλων) , αντιδρώντας στην εφαρμογή του νόμου πλαισίου 4009 και του σχεδίου «Αθηνά» για την αναδιάρθρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Βεβαίως είναι περιττον να λεχθη, ουδείς διεννοήθη να καλεση την αστυνομία!!!

Η ελληνική πολιτεία , οι διανοούμενοι ,οι εκπαιδευτικοί, οι φιλόσοφοι οι «ιστορικοί και εκπαιδευτικοί » στα κατηχητικά των μέσων ενημερώσεως , οι Νεοέλληνες εν γένει ηλεκτρίζονται στην ιδέα ότι .Η όποια εκλεγμένη κυβέρνησις θα έστελνε επιτέλους την αστυνομία , τα ματ τις ειδικές δυνάμεις… εν πάσει περιπτώσει τα ΛΟΚ αν απαιτείτο για να ισχύσει ο νομός να προστατευθούν εν τοις πράγματι και όχι θεωρητικώς , οι καθηγητές, οι πραγματικοί σπουδαστές, το προσωπικό των Πανεπιστήμιων από την βία των αναρχοβανδάλων τρομοκρατών του Σύριζα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ των αλληλέγγυων του κου Βούτση ή και και όποιου άλλου τυχόν υπάρχη.

Στην περίπτωσι της Ουκρανίας διαπιστώνουμε στην πλειοψηφία των μέσων ενημερώσεως στον τύπο στα τηλεοπτικά κανάλια τους ομιλητάς αλλά και πολύ περισσότερο στους διαλόγους των ιστολογίων στα μέσα «κοινωνικής» δικτυώσεως την τόσο φιλική αποδοχή , αν όχι στεντόρειες ζητωκραυγές υπέρ του Πούτιν επειδή εισέβαλε γενναίως ως ο μπαρκα λεόνε στην Κριμαία και έχει παρατάξει τις ηρωικές στρατιές του και τα τανκς στα σύνορα της Ουκρανίας, προκειμένου, όπως εξ όσου Χιτλερικα έπραξε στην Οσσετία το 2008 , κατά δήλωσι του, να «προστατεύση» και πάλι «τους Ρωσσοφώνους και τα συμφέροντα της Ρωσσίας που κινδυνεύουν από τους Ουκρανούς». Μάλιστα ήδη εφοδίασε με ρωσσικά διαβατήρια τους Ουκρανούς αξιωματούχους των, μέχρι προχθές, Ειδικών Δυνάμεων «Berkut”. Χωρίς αυτό να θεωρείται καν «επέμβασι» από όλους εμάς που προανέφερα.. Φαντασθείτε αν η Αμερικανική παρείχε το δικαίωμα στους Κουβανούς να αποκτήσουν αμερικανικό διαβατήριο!!!.Μπορεί στην Κούβα να έμενε μόνο ο Φιντέλ και ο αδελφός του αλλά εδώ στην Ελλάδα καθημερινώς θα εγένοντο διαδηλώσεις( πασοκ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΧΑ, ΑΝΕΛ, Φιλλευθερων, ίσως και από τους συνδικαλιστές της ΝΔ) για την επέμβασι της Αμερικής στην ελεύθερη Κουβα..!!! Τωρα που το κανει ο Πουτιν?Μουγγα στρουγγα…

Η άλογη εχθρότης ς κατά των ΗΠΑ και η ταύτισι της χώρας ,όπου λειτουργεί η Δημοκρατία παραδειγματικά , με τον επεκτατισμό είναι απότοκος μιας ιδεοληπτικής εμμονής που ξεκίνησε διεθνώς με το τέλος του Β Παγκοσμίου πολέμου ως προπαγανδιστική επίθεσι της σοβιετικής ενώσεως .Συνεχίσθηκε και μετά την πτώσι του τείχους του αίσχους και εν συνεχεία της καταρρεύσεως της σοβιετικής τυραννίας από τους ανθρώπους της «επανάστασης που χάθηκε» και που είναι τόσο εύκολα αναγνωρίσιμοι από την μανία , το μίσος , την εχθρότητα την καταστροφή που επιδεικνύουν προς κάθε τι δημιουργικό. Βεβαίως η αριστερά θέλει επιδεικτικά να αγνοεί και μαζί της κι εμείς , ότι δεν υπάρχει φιλελεύθερο μέσον κοινωνικής δικτυώσεως που αποσκοπεί σε ένα και μόνο βασικό αγαθό την Ελεύθερη επικοινωνία και την επίγνωσι – αναζήτησι της αληθείας , που να μην ειναι αμερικανικής προελεύσεως, λειτουργίας συντηρήσεως .Αναφέρω τα πλέον διαδεδομένα: Internet, Twitter, Blog, Face book . που τα συζητούν στα ελληνικά καφενεία ορεινών χωριών(http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet http://el.wikipedia.org/wiki/Twitter, http://el.wikipedia.org/wiki/Facebook http://en.wikipedia.org/wiki/Blogger_(service))

Χάριν αυτών των μέσων τα πρακτορεία εξακολουθούν να αναμεταδίδουν φρικώδεις εικόνες Ρωσσοφώνων ( αυτών που υποτίθεται ότι κινδυνεύουν) να κτυπούν με σφυριά τα άκρα των ποδιών και τα γόνατα Ουκρανών στην Κριμαία και στο Χάρκοβο ,οι τραυματισμένοι να σέρνονται με τα τέσσαρα ανίκανοι να σταθούν όρθιοι, πρόσωπα πλημυρισμένα στο αίμα νέων που έχουν ξυλοκοπούνται από τους Ρωσσόφωνους .Αυτη η αντίδρασις των Ρωσσοφώνων , {που κινδυνεύουν να πληγώσουν τα χέρα τους σφυροκοπώντας στην κυριολεξία τους και σπάζοντας τα κεφάλια των Ουκρανών} αλλά και του Πούτιν να επικαλείται το γελοίο επιχείρημα του δήθεν κίνδυνου των Ρωσσοφώνων και παλι, προκειμένου να επιβάλει τον τρόμο και την απομόνωσι στην Ουκρανία είχαν ως αφορμή και πρόσχημα ένα μόνο. Την ελεύθερη επιλογή του Ουκρανικού λαού να συνδεθεί εμπορικά( άκουσον άκουσον ναζιστικο αίτημα) !!! με την ΕΕ .Να πάψη να είναι ες αεί κληρονομιά-κτήμα της Τσαρικής Μετασοβιετικής Ρωσίας, χωρίς καν να άρθρωση «έξω οι βάσεις του θανατου!!»

Αντιθέτως η Ουκρανία δεν παραβίασε ουδεμία συμφωνία με την Ρωσία που θα εξακολουθεί να ελλιμενίζει συντηρεί εξοπλίζει τον στόλο της με μία αποικιοκρατική σύμβασι μεχρι το 2042 και να διατηρεί την στρατιωτική της βάσι .Ούτε οι Ουκρανοι επέβαλαν δικατορία στην χώρα τους, αφού εκπρόσωποι του υφισταμένου κοινοβουλίου κυβερνούνμέχρι τις εκλογές του Μαίου μετά την αυτοκατάρρευσι του Λουδοβικου Γιαννουκοβιτς..Ούτε πάλι κάλεσαν κάποιο «φασιστικο» κράτος της Ευρώπης αλλά. ούτε τις «ιμπεριαλιστικές» ΗΠΑ να δημιουργήσουν βάσι στο υπογάστριο της Ρωσίας , όπως είναι π.χ η Κουβα στην Αμερικη. Απλα οι Ουκρανοι διεκδίκησαν το αναφαίρετο δικαίωμα τους να είναι ελεύθεροι να αγοράζουν Ευρωπαϊκά προϊόντα στις τιμές που τα προμηθεύονται οι Ευρωπαίοικαι να συναλλάσσονται ελευθέρα και προς το συμφέρον τους.

Όταν αυτόν τον βιασμό που σήμερα επαναλαμβάνει η ξεψυχισμένη Ρώσσικη Άρκτος σε ένα μικρό κράτος τέως υποτελές στην τυραννία της πάλαι ποτέ σοβιετικής ενώσεως-νυν της Ρωσσιας του Πουτιν- , χωρίς κανένα ουσιαστικό ή έστω νόμιμο λόγο ( αφού οι βάσεις διατηρούνται τα δίκτυα οι ρώσικες εταιρείες διανομής Φυσικού αερίου παραμένουν) απλώς για λόγους μεγαλοϊδεατισμού και γοήτρου και αυτή η μονομερής πράξις βίας «δικαιολογείται» και «επευφημείται» στην Ελλάδα περίπου από ολους ως «νόμιμη ενέργεια»..Την ίδια στιγμή που εδώ στην Ελλάδα η επέμβασις της Αστυνομίας σε κάθε βιαιοπραγία ή έκνομη ενέργεια της Αριστεράς και των οπαδών της θεωρείται «φασιστική»

Είναι φανερό ότι .. το διαζύγιο Νεοέλληνα-Λογικής είναι οριστικό…

Ιασων

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *