Ένοπλοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο με εργάτες στη Συρία

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και άλλοι οκτώ τραυματίσθηκαν σε επίθεση που πραγματοποίησε στη Συρία «μία ομάδα τρομοκρατών» ενάντια σε ένα λεωφορείο, το οποίο προερχόταν από τον Λίβανο και μετέφερε Σύρους εργάτες που μόλις είχαν περάσει τα σύνορα, μετέδωσε σήμερα το κρατικό δίκτυο τηλεόρασης.

«Μία τρομοκρατική ομάδα επιτέθηκε τις…..
πρώτες πρωινές ώρες σε λεωφορείο που μετέφερε Σύρους εργάτες προερχόμενους από τον Λίβανο, λίγα λεπτά αφότου είχαν διασχίσει τη μεθοριακή διάβαση της Αρίντα με κατεύθυνση το συριακό έδαφος, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οκτώ πολίτες και να τραυματισθούν άλλοι οκτώ», τόνισε στη μετάδοσή της η κρατική τηλεόραση.

Το πρακτορείο ειδήσεων Sana μετέδωσε τις δηλώσεις ενός από τους τραυματίες, ο οποίος ανέφερε πως «περί τις 02:00, δύο οχήματα παρεμπόδισαν το λεωφορείο μας, το οποίο μόλις είχε διασχίσει τη μεθοριακή διάβαση της Αρίντα και μας οδήγησαν σε ένα αγρόκτημα».

«Οι τρομοκράτες μας έδεσαν τα χέρια και μας κάλυψαν τα μάτια, ενώ κατόπιν μας προπηλάκισαν και μας έβρισαν υποστηρίζοντας ότι δεν υποστηρίζουμε `τους επαναστάτες στο Χαλέπι`», τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη στη Συρία και θέατρο ανελέητων μαχών ανάμεσα στις κυβερνητικές δυνάμεις και τους στασιαστές.

Ένας άλλος τραυματίας είπε στο Sana πως «η ομάδα τρομοκρατών τους επιτέθηκε και τους αφαίρεσε τις ταυτότητες και τα χρήματά τους προτού τους επιβιβάσει στο λεωφορείο και ανοίξει πυρ».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *