Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γράφει Αναγνώστης

Άπειρα στοιχεία νομικής φύσεως μάς έδωσαν στο πιάτο οι κκ αριστότεροι, τα οποία μπορούμε να…

χρησιμοποιήσουμε για να εξαρθρώσουμε ΚΑΙ την εγκληματική οργάνωση σαμαρά-βενιζέλου, αλλά και των προκατόχων τους (πήραν τη σκυτάλη από) παπαδήμο, γαπ, καραμανλή, αλλά και σύσσωμης της αντιπολίτευσης, επειδή συναινεί. (Δεν θα την γλιτώσει κανένας σας.)

Ετοιμάζω νέα καταγγελία η οποία θα εμπεριέχει ανθρωποκτονίες, μαύρο χρήμα, εκβιασμούς, από οργανωμένη εγκληματική δράση, που σκοπό έχει την παράδοση της χώρας σε ξένες δυνάμεις δίχως πόλεμο και την εξόντωση του λαού, τα οποία εγκλήματα δε, συνεχίζουν να τελούνται μέχρι την σήμερον (αυτόφωρη διαδικασία) αλλά/και κατά συρροή (κακούργημα). Ας ετοιμάσει ο καθένας την δική του καταγγελία, είναι εξαίρετη ευκαιρία τώρα που κινήθηκαν σε οριακή νομιμότητα (παρέκαμψαν βουλή και ασυλίες) να απαιτήσουμε να λογοδοτήσουν ΟΛΟΙ οι εγκληματίες που βρίσκονται μέχρι σήμερα στο απυρόβλητο εξαιτίας της βουλευτικής ασυλίας τους.

Κι όσον αφορά την αστυνομία και τις δικαστικές αρχές, που πήραν τα εύσημα επειδή έκαναν το αυτονόητο (την δουλειά για την οποία πληρώνονται), και γίνεται πλέον λόγος περί ισονομίας, ήρθε η δική μας ώρα, να απαιτήσουμε να αρχίσουν να εκδικάζουν ΚΑΙ τις καταγγελίες των πολιτών. Τώρα που μας δήλωσαν ευθαρσώς ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Τώρα που μας δήλωσαν ευθαρσώς ότι δεν έπρεπε να περιμένουν τον δένδια για να κάνουν τη δουλειά τους, ότι δεν χρειάζεται βουλευτική βούληση αλλά εισαγγελική βούληση. Τώρα θα σας δούμε όλους. Τώρα θα κριθείτε όλοι. Θα δούμε πώς εφαρμόζονται στην πράξη οι μεγαλοστομίες σας περί ισονομίας, ισοπολιτείας, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!!! Να σας δούμε, θα επιληφθείτε με τον ίδιο ζήλο ΚΑΙ για τις μηνύσεις πολιτών;;;;

Αν δεν επιληφθείτε με τον ίδιο ζήλο ΚΑΙ για τις μηνύσεις πολιτών θα αποδειχτεί ότι το Σύνταγμα το έχετε καταντήσει κουρελόπανο. Αν δεν επιληφθείτε με τον ίδιο ζήλο ΚΑΙ για τις μηνύσεις πολιτών θα αποδειχτεί ότι η δημοκρατία την οποία όλη την ώρα επικαλείστε είναι μάσκα που κρύβει την χούντα σας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *