Ο καιρός σήμερα με ήλιο και λίγες νεφώσεις από τις απογευματινές ώρες

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά, βαθμιαία πυκνότερες στα δυτικά από τις απογευματινές ώρες περιμένουμε σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα…

11 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 21 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 21 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. 

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στον Κορινθιακό από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Σαρωνικό μέτριοι 5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

meteo.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *