Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΛΟΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΗΔΗ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΩΣ “ΣΚΛΗΡΟΣ” ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ “ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ” ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ!

ΝΕΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ, ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΑΛΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Tα γερμανικά ΜΜΕ ήδη πανηγυρίζουν καθώς, όπως τα ίδια ισχυρίζονται, είναι σαφώς πιο “αποδοτικές” οι “ικανότητες” του Γιώργου Χουλιαράκη, (όταν σε παινεύει ο εχθρός, μυρίζει δωσιλογισμός) ο οποίος έχει άμεση πρόσβαση στον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ ο Γιάννης Βαρουφάκης (ως ο “σκληρός”) αποχωρεί, όπως το αποκάλυψε στους αναρχικούς που τον προπηλάκισαν στα Εξάρχεια. Τους είπε χαρακτηριστικά “την άλλη βδομάδα θα με πετάξουν έξω”.

Ο “θετικός άνεμος” για τους τοκογλύφους από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων των Βρυξελλών φτάνει στη Γερμανία και όπως αναφέρει στη “Süddeutsche Zeitung” ανώτατος ευρωπαίος αξιωματούχος, που “γνωρίζει από μέσα τις διαδικασίες”, για πρώτη φορά χθες μετά από συζητήσεις 3 ημερών και διαπραγματεύσεις μηνών καταγράφηκαν περιορισμένες πρόοδοι… (Είδες ο Γκίκας Χουλιαράκης;) Μάλιστα, ο ίδιος διπλωμάτης χαρακτήρισε ενθαρρυντικές τις εξελίξεις, οι οποίες ίσως να οδηγήσoυν σε συμφωνία, όπως αναφέρει η “Deutsche Welle”.

Εύσημα στο Χουλιαράκη

Οι αναλυτές της τοκογλυφικής σιωνιστικής Ε.Ε. αποδίδουν την αλλαγή κλίματος αποκλειστικά στην “ανανεωμένη διαπραγματευτική ομάδα” και ιδιαίτερα στον δωσιλογισμό… συγνώμη στον επαγγελματισμό του επικεφαλής της, Γιώργου Χουλιαράκη, ο οποίος έχει άμεση πρόσβαση στον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ ο Γιάννης Βαρουφάκης δεν φαίνεται να επηρεάζει πλέον τις διαπραγματεύσεις, όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος της “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Οι γερμανοί φαίνεται, ξέρουν καλύτερα από μας τα ενδοκυβερνητικά του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό μας λέει κάτι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *