Ότι θέλουν οι Ρωσίδες στις διακοπές το ΄χουμε! Σεξ σε παραλία το όνειρό τους

Μας λένε διαρκώς για τους Ρώσους που κατακλύζουν την Ελλάδα για διακοπές. Δεν μας αποκάλυψαν ποτέ ένα από τα μυστικά αυτού του πάθους των Ρώσων για ήλιο και θάλασσα, το οποίο
όπως φαίνεται δεν έχει να κάνει με την έλλειψη και των δύο στη παγωμένη χώρα τους. Υπάρχουν κι άλλα μυστικά που έχουν να κάνουν με τις Ρωσίδες. Και μας τα αποκαλύπτει σχετικό δημοσίευμα της Σύγχρονης Ρωσίας το οποίο αναφέρει:
“Οι Ρωσίδες στον τόπο παραθερισμού τους, θα ήθελαν να κάνουν έρωτα δίπλα στην παραλία, σε έναν καταρράκτη, ή σε ένα γιοτ. Σχεδόν μια στις τέσσερις ελπίζουν στις διακοπές τους να εκπληρώσουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους. Αυτό προκύπτει από σχετική έρευνα.
Σχεδόν οι μισές Ρωσίδες (43%) θεωρούν την προσωπική τους ζωή μέτρια και βαρετή. Και πολλές δηλώνουν έτοιμες να της δώσουν περισσότερο … «χρώμα». Αυτά τα συμπεράσματα προέκυψαν από την έρευνα που πραγματοποίησε το διεθνές δίκτυο «Training centre SEX.RF».
Το 24% όσων ερωτήθηκαν, απάντησαν ότι επιλέγουν ένα τουριστικό θέρετρο, υποθέτοντας ότι εκεί θα μπορούσαν να έχουν ένα σύντομο ειδύλλιο. Κατά την επιλογή του μέρους διακοπών, οι Ρωσίδες δείχνουν προτίμηση στις χώρες με θερμό κλίμα. Όπως ανέφερε το 23%, στους νότιους τόπους παραθερισμού θα ήθελε να κάνει έρωτα δίπλα από τη θάλασσα, έναν καταρράκτη ή σε ένα γιοτ. Το 20% προτιμά την παραλία, ενώ το 13% τα βουνά. Η αυξημένη σεξουαλική διάθεση των γυναικών στα θέρετρα, συνδέεται με το ότι οι άντρες φέρονται εκεί πιο ανοιχτά και χαλαρά, θεωρεί η σεξολόγος Γιούλια Βάρα”.
Τα ΄χουμε όλα αυτά…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *