Η αφηρημένη ασάφεια της Αριστεράς και η εγκληματική αδράνεια της Δεξιάς.

Έχει χαθεί η μπάλα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ο «Νικολάκης» οδηγός του «οχήματος Ελλάδα»…
οδηγεί με επιβάτες που ο καθένας του προτείνει διαφορετική διαδρομή και προορισμό. Δυστυχώς, μετά τις παλινωδίες μιας τετράμηνης διαδρομής στο πουθενά, ο οδηγός επιλέγει τη ρήξη με την «νταλίκα Ευρώπη» που έρχεται από απέναντι πιστεύοντας ότι θα την πλήξει θανάσιμα, ενώ οι χρηματοδότες του οχήματος τον έθεσαν στο τιμόνι για να πορευτεί μαζί με το ισχυρό όχημα.
Η πολιτική ρήξης που επιλέγουν αυθαίρετα οι έλληνες μπολσεβίκοι , είναι μια επιλογή που θα οδηγήσει τη χώρα στην ΑΠΟΛΥΤΗ προλεταριοποίηση των ελλήνων. Η επερχόμενη επανάσταση και η ανατροπή του καπιταλισμού, που ιδεοληπτικά ονειρεύονται τα ορφανά του Λένιν, τους ενημερώνω ότι όταν αυτός κήρυξε στάση πληρωμών στις διεθνείς αγορές, προέκυψε απόλυτη φτωχοποίηση, εμφύλιος, λιμός, και 5 εκ νεκροί.
(Δείτε: Πως χρηματοδότησε ο ΛΕΝΙΝ τη χώρα του, μετά την άρνηση πληρωμών; http://fileleftheros1966.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html)
Όσο για τους Δεξιούς της χώρας , η ιδεολογική απονέκρωση και η κοινωνική τους αδράνεια είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας, που άφησε ένα τσούρμο ανίδεους πολιτικάντηδες να καταστρέψουν ότι ο λαός με την εργασία του και τις θυσίες του έκτιζε τόσα χρόνια.
Ξυπνήστε ρεεε! Η φωτιά έφτασε στην πόρτα μας.

Αντώνης Κρούστης

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *