Φουρτούνες στη ΔΗΜΑΡ απο τις χαμηλές δημοσκοπικές πτήσεις και τις δηλώσεις Ρεπούση

Βουλευτές του κόμματος βλέποντας τις χαμηλές πτήσεις στις δημοσκοπήσεις από τη μια,και από την άλλη τις δηλώσεις της κ. Ρεπούση ρωτούν προς την ηγεσία το εξής ερώτημα: που πάμε. …

Η πρώτη αντίδραση αναμένεται να υπάρξει απο την πλευρά των στελεχών αυτών που αντιδρούν στη τακτική της ηγεσίας σήμερα , στη πρώτη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας , καθώς όπως επισημαίνουν στις κάτι ιδίαν συνομιλίες τους, η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί κατ´ αυτόν τον τρόπο.

Μάλιστα δεν πρόκειται να παραμείνουν όπως λένε σιωπηλοί. Θα θέσουν το ζήτημα ανοικτά καθώς βλέπουν το κόμμα τους να κατακερματίζεται δημοκοπικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσουν από τον Φ. Κουβέλη, να κινητοποιήσει όλες τις φρέσκες δυνάμεις της χώρας για την έναρξη ενός ουσιαστικού διαλόγου για την κεντροαριστερά χωρίς προϋποθέσεις και προαπαιτούμενα για κανέναν ενώ θα θέσουν και το θέμα της συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ στη κυβέρνηση αφού όπως τονίζουν απο τότε που έφυγαν από τη συγκυβέρνηση το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο άλλα ακριβώς το αντίθετο.

Τώρα μάλιστα επιμένουν τα στελέχη αυτά σημειώνοντας πως θα πρέπει να υπάρξει μια κυβέρνηση εθνικής συσπείρωσης που στόχο θα εχει την πλήρη διέξοδο της χώρας από την κρίση.

πηγή: egiakoumis.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *