Δάσκαλος έκαψε σχολείο επειδή δεν βγήκε σε σύνταξη και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Έκπληξη προκάλεσε στις αρχές η ομολογία 49χρονου δάσκαλου του 1ου Δημοτικού σχολείου Κύμης, ότι…

αυτός ήταν ο εμπρηστής της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο σχολείο την Παρασκευή 4 Απριλίου. Ο 49χρονος δάσκαλος αποπειράθηκε στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας ενός 49χρονου δάσκαλου, ακολούθησε η ομολογία του ίδιου πως εκείνος ήταν που είχε βάλει φωτιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης επειδή δεν εγκρίθηκε η αίτησή του για πρόωρη συνταξιοδότηση.

Ο 49χρονος εκπαιδευτικός που δίδασκε στο εν λόγω σχολείο, βρέθηκε αιμόφυρτος σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, μετά την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην κοιλιά του.


Στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός είχε προκαλέσει την καταστροφή του σχολείου πετώντας στο εσωτερικό του ένα αναμμένο στουπί εμποτισμένο με βενζίνη.

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί στέρησε από τα παιδιά της περιοχής το σχολείο τους, ο 49χρονος εκπαιδευτικός υποστήριξε ότι ήθελε να εκδικηθεί το υπουργείο Παιδείας και ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει εξαιτίας των ενοχών του για τον εμπρησμό.

Ο 49χρονος δάσκαλος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

koutipandoras.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *