«Φοβάμαι και για τη ζωή μου και για τη ζωή των παιδιών μου»

Για το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τον ΣΚΑΪ μιλάει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Γιώργος Τράγκας, σε….

συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Ο έμπειρος παρουσιαστής εξηγεί πως σε αντίθεση με άλλες «αποχωρήσεις» του, αυτή τη φορά του έκανε έκπληξη η «ανακοίνωση του ΣΚΑΪ που μίλησε για “λόγους ανταγωνισμού”, υπονοώντας ότι έχω κανονίσει με άλλο κανάλι. Αυτή η ανακοίνωση καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα».

Ο Γιώργος Τράγκας κάνει λόγο για την εναλλακτική πρόταση που του έγινε από τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να παραμείνει ως σχολιαστής ειδήσεων, «Υπάρχει ακόμη στο γραφείο μου ένα ανυπόγραφο συμβόλαιο που μου ζητάει να βγαίνω δυο φορές στο δελτίο ειδήσεων μονος μου, αλλά χωρίς αμοιβή. Το συζητούσαμε σε καλό κλίμα και μάλιστα παιζόταν για καιρό στο κανάλι ένας καταιγισμός από τρέιλερ που έλεγαν, «η Άποψη, η Ατάκα, το Ύφος»- ο Τράγκας επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων, Και ήταν ακριβώς τότε που ανακοινώθηκε η έλευση Μαλέλη στο Φάληρο».

Όσον αφορά στην ύπαρξη και ενδεχόμενων πολιτικών λόγων για την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ, ο έμπειρος δημοσιογράφος τονίζει, «Έχω μια αίσθηση ότι οι λόγοι βρίσκονται κάπου στη σφαίρα μεταξύ πικρίας και ψυχεδέλειας. Είναι αποτέλεσμα κάποιου ψυχολογικού συνδρόμου που ούτε εγώ, αλλά ούτε κανείς άλλος μπορεί να επεξηγήσει επακριβώς».

Τέλος, σε ερώτημα κατά πόσο φοβάται για τη ζωή του, ο Γιώργος Τράγκας δηλώνει, χαρακτηριστικά, πως «Φυσικά και φοβάμαι. Και για τη δική του ζωή και για τη ζωή των παιδιών μου και της οικογένειάς μου. Δεν έχω γεννηθεί με τη στόφα επαναστάτη, αφού παραμένω παλιοδεξιός και παλαιοκαραμανλικός με την αλλοτινή έννοια. Είμαι ένας αστός γιος γιατρού που έχω ζήσει πολλά, αλλά αυτά που βλέπω σήμερα είναι εντελώς πρωτόγνωρα»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *